Onverslaanbaar veel voordeel

Op alle Fiat Professional modellen profiteert u tijdens de Bedrijfswagenweken van extra voordeel. Tot ruim € 2.900 op de compacte Fiorino, € 4.100 op de comfortabele Doblo, € 7.300 op de populaire Talento, tot € 8.100 op de onverwoestbare Fiat Ducato. Of verlaat de gebaande paden en kies voor de ruige Fullback met voordeel tot ruim € 5.400.

Offerte aanvragen

Aantrekkelijke leaseprijs per maand

U rijdt al een Fiorino voor € 165 per maand of een Talento voor slechts € 362 per maand. Financier uw nieuwe bedrijfswagen met financial lease en profiteer van investeringsaftrek, vaste maandelijkse leasetermijnen en behoud van liquide ruimte om te ondernemen. Alleen tijdens de Bedrijfswagenweken met 0% rente op de financiering.

Offerte aanvragen

Binnen 10 dagen rijden

Wilt u snel over uw nieuwe bedrijfswagen beschikken? Kies dan voor een van de geselecteerde voorraadmodellen Op deze voertuigen profiteert u van zeer aantrekkelijk voordeel, een scherp financieringsaanbod en rijdt u binnen 10 dagen weg naar de volgende klus.

Offerte aanvragen

Ducato pro edition: vanaf €17.955

Informeer bij de dealer naar de gelimiteerde Ducato Pro Edition. Robuust, efficiënt en krachtig. En uitgerust met veel opties. Radio U-connect 5” touchscreen navigatie met DAB en bluetooth. Tecno dashboard. Automatisch geregelde airconditioning. Cruise control met snelheidsbegrenzer. Parkeersensoren. En nog veel meer. Voor veel minder. Want u rijdt ‘m al vanaf € 17.955,-. Snel naar de dealer dus voor de speciale Ducato Pro Edition! Van Professionals, voor professionals!

Offerte aanvragen

Taxatie

Voer het kenteken en de kilometerstand van uw voertuig in
Bel Terug