Service Adviseur


Voor onze vestiging in Amsterdam Zuidoost zijn wij opzoek naar een Fulltime Service Adviseur. Wij zijn 24 / 7 open en willen maar één ding en dat is alleen maar tevreden klanten. Bij de werkplaatsreceptie begint dat bij jou.Dagelijks ontvang jij de klanten voor de werkplaats en zorg jij ervoor dat ze tevreden de deur uitgaan. De vertaalslag van de werkzaamheden aan de auto, naar de werkopdracht voor de monteurs wordt door jou gemaakt. Daarnaast draag je, in samenwerking met de Aftersales Manager, zorg voor de werkplaatsplanning.


Vereiste vaardigheden:
  • Kennis van CRM-systemen en Microsoft Office
  • Goede communicatieve en commerciële vaardigheden
  • Klachtenbehandeling
  • Administratieve vaardigheden
  • Kennis van de Engelse taal is een pré
Als Service Adviseur weet je van aanpakken, ben je erg flexibel en ben je altijd vriendelijk en blijf je rustig. Je hebt geen negen-tot-vijf mentaliteit. Wij zoeken iemand met MBO werk- en denkniveau en bij voorkeur een opleiding op het gebied van autotechniek.


Ben jij de Service Adviseur die wij zoeken?

Ben jij servicegericht, vriendelijk doortastend en stressbestendig? Ben jij ook pas tevreden, wanneer de klant tevreden is? Dan willen wij graag dat jij ons aftersales team komt versterken! Stuur jij een motivatiebrief en CV naar pz@fva.nl? Dan regelen wij een goed salaris en een topwerkplek in Amsterdam.