Abarth 595 | Frank Vaneman Automotive

Abarth 595

De nieuwe Abarth 595 is verkrijgbaar in drie verschillende uitrustingsniveaus: 595 met 145 pk, 595 Turismo met 165 pk en een Garrett-turbo en de 595 Competizione met 180 pk. Alle uitvoeringen zijn standaard voorzien van een handgeschakelde vijfbak.

Optioneel kan de Abarth 595 worden uitgerust met een mechanisch sperdifferentieel. Deze optie is afkomstig van de Abarth 695 Biposto. Een mechanisch sperdifferentieel verdeelt het vermogen over de aandrijvende wielen en grijpt in en geeft grip voordat de elektronica zich er mee kan bemoeien. Hierdoor is de Abarth een stuk sneller.

Op de 595 Turismo en Competizione zit standaard de Koni FSD schokdempers áchter die rijplezier, veiligheid, handling en stabiliteit verhogen door een verbeterde wegligging. Bij de Competizione worden deze schokdempers ook standaard vóór gemonteerd.

Abarth 595 Vaneman Automotive Amsterdam handgechakeld
Abarth 595 Competizione geel interieur autobedrijf Vaneman

Door de opnieuw ontworpen voorzijde van de Abarth krijgt de auto nu meer luchttoevoer. Dat resulteert in 18% meer koelcapaciteit van de motor, waarvan de prestaties en lineaire vermogensafgifte is verbeterd. De achterzijde is voorzien van een geprononceerde diffuser. De nieuwe 17” velgen zitten standaard op de 595 Turismo. Deze zijn 7% lichter en voeren warmte 50% beter af, dat ten goede komt aan het remsysteem.

De binnenzijde van de nieuwe Abarth 595 is vernieuwd met nieuwe bekleding voor alle uitvoeringen met materialen als alcantara en koolstofvezel, die het sportieve karakter benadrukken. De 595 Competizione is standaard uitgerust met extra sportieve ‘Corsa by Sabelt’ stoelen. Deze stoelen zijn voorzien van een nieuw design en nieuwe materialen voor nog meer grip.

Abarth 595 Turismo hangeschakeld sportief karakter automotive
Abarth 595 geel garrett-tubro nieuw design Frank Vaneman
Abarth 595 Turismo voorraad verkoop nieuw Amsterdam

Taxatie

Voer het kenteken en de kilometerstand van uw voertuig in