Abarth 695 Rivale

Twee buitengewone verhalen treffen elkaar


Carlo Abarth en Carlo Riva hebben meer gemeen dan hun voornaam. Beide legendes hebben hun bedrijf in de jaren 50 en 60 groot gemaakt door exclusieve producten te bouwen die zich onderscheidden door hun harmonieuze combinatie van raffinement en prestaties. Deze gemeenschappelijke achtergrond vormde de inspiratie voor de speciale Rivale-editie van de Abarth 695. De drie kernwaarden die beide merken groot hebben gemaakt komen weer samen: traditie, klasse en innovatie.

De basis van het bedrijf van Carlo Abarth vormden zijn racesuccessen uit de jaren 50 en 60. Ook Riva dankt zijn faam aan sportieve successen, maar dan uit de jaren 30, toen het bedrijf zich onder leiding van Serafino Riva ontwikkelde tot een toonaangevend speedbootbouwer. Zijn zoon Carlo, die eind jaren 40 het roer overnam, maakte Riva over de hele wereld bekend met iconische motorjachten die hoge prestaties combineerden met een stijlvolle vormgeving en ongekende luxe.

De Abarth 695 Rivale staat garant voor pure emoties. Hij maakt elke rit tot een onvergetelijke, zinnenprikkelende ervaring. Een ervaring die nergens mee te vergelijken valt.

De Abarth 695 Rivale is het resultaat van een gezamenlijk project van Riva en Abarth. Twee Italiaanse topmerken, die elk op zijn eigen manier, traditie met innovatie verenigen om u te verzekeren van een onvergetelijke ervaring, op het water of op de weg.

Houd mij op de hoogte van de 695 Rivale

Abarth 695 specsTOPSNELHEID

225km/h​

ACCELERATIE 0-100​

6,9 sec.

MAX. VERMOGEN

180PK

VANAF PRIJS

€ 43.540,-

​GEWICHTS/PK-VERHOUDING

5,9 KG/PK

GEMIDDELD VERBRUIK

5,8 (L/100KM)​

CO2-EMISSIE

134 (G/KM)

BIJTELLINGSCATEGORIE

22%​

Bel Terug