Alfa Romeo Dealer | Amsterdam, Hoofddorp | VanemanAlfa Romeo
Request A Callback
Introductie Alfa Romeo 4C-spider: pure emotie op wielen Eén druk op de rode startknop: een motor vol vermogen pakt in één keer op en komt tot leven. Een dot gas en na de eerste meters verlangt u alleen nog maar naar kronkelende wegen, prachtige haarspeldbochten en een heerlijke zomerzon. Dat heerlijke gevoel past bij de Alfa Romeo 4c-spider. Pure emotie.
Prestaties Prestaties die kippenvel geven De 4C-spider biedt u het optimum in weggedrag en sportiviteit. De uitstekende resultaten worden behaald dankzij zijn perfecte gewichtsverdeling, zijn gepatenteerde voor- en achterwielophanging en de gretig aan het gas hangende turbomotor. Met de Halo-rolbeugel van carbon (optie), de bi-led-koplampen, de luchtinlaten in de flanken en de dubbele uitlaat is de4C Spider een indrukwekkend meesterwerk dat pure passie voor de autosport uitstraalt.
Interieur Sportiviteit in de overtreffende trap Alfa staat bekend als het merk met het ‘cuore sportivo’. De 4C-spider is de overtreffende trap van sportiviteit op de Alfa manier. Het afgevlakte stuur kent een kleine stuuruitslag, de sportieve stoelen houden u stevig vast en alle bedieningselementen zijn naar u, de bestuurder, gericht. Aluminium pedalen met een bijpassende voetsteun completeren het tot in detail op sportiviteit gerichte interieur. Meer Alfa dan dit wordt het niet.
Financiering Flexibele financieringsoplossingen

Alfa Romeo 4C Spider 1.750TBI TCT Spider 2d

Full Operational Lease Financial Lease
48 maand 60 maand
10.000 km Aanbetaling € 12.817,- / Slottermijn € 17.490,-
€ 1.229,- excl. BTW per maand € 1.199,- excl. BTW per maand

U rijdt een 4C Spider vanaf € 86.950,- Voor een volledig overzicht download de prijslijst.

Alfa Romeo 4C Spider Prijslijst

Left Right
Alfa-Romeo 4C-Spider
Main vehicle Image
Model shown is for illustrative purpose only