Request A Callback
Introductie Geen auto, maar een visie De Alfa Romeo 4C, ontworpen door Alfa Romeo’s “Centro Stile”, brengt herinneringen boven van iconische modellen zoals de Alfa 33 Stradale, een auto die de extreemste technische en functionele eisen wist te combineren met de best denkbare Alfa Romeo-ontwerpstijl. De 4C verbetert die visie.
Prestaties Compacte super performance Met de 1750 TBi-motor van de 4C biedt Alfa u een state-of-the-art turbobenzinemotor met directe inspuiting. Verbazingwekkende prestaties wachten op u. Licht en wendbaar en een pk versus gewicht verhouding die ongekend is, geven u de prestatie die op supercar niveau liggen. En dat blijkt niet alleen uit de cijfers. Kijk gewoon maar eens naar dit prachtige beeldhouwwerk op wielen. Of nog beter: stap in, druk op de startknop, rij weg en ervaar het zelf.
Interieur Voel de race, voel de passie Die Alfa Romeo 4C is geen auto waar je in stapt, maar een racepak op maat dat je aantrekt. De stoelen hebben een versterkt frame van composietmateriaal en een speciale lichtgewicht vulling. In het interieur zit niks te veel, en alles roept sportiviteit op. Aluminium pedalen, zittingen die je vasthouden, één worden met de auto. Dat maakt de 4C mogelijk.
Leasen Voor welke vorm van leasen kiest u?

Alfa Romeo 4C Coupe 1.750TBI TCT 2d

Full Operational Lease Financial Lease
48 maand 60 maand
10.000 km Aanbetaling € 11.091,- / Slottermijn € 15,310,-
€ 1,099.00,- excl. BTW per maand € 1,059.00,- excl. BTW per maand

U rijdt een 4C vanaf € 76.050,- Voor een volledig overzicht download de prijslijst.

Alfa Romeo 4C Prijslijst

Left Right
Alfa-Romeo 4C-Spider
Main vehicle Image
Model shown is for illustrative purpose only