Request A Callback
Introductie Giulia, de belichaming van de merkhistorie Een noodzakelijke schoonheid. Zo omschrijft de Italiaan zelf de Alfa Romeo Giulia. Elke detail aan de auto heeft die essentie in zich: een auto die leeft, ademt met een naam die tot de verbeelding spreekt. Een prachtig nieuw hoofdstuk in de unieke merkhistorie van Alfa.
Prestaties De synthese tussen comfort en sportiviteit De combinatie van achterwielaandrijving met de nauwkeurige en directe besturing geeft u een unieke rijbeleving. De in de lengterichting geplaatste aluminium motor en cardanas van koolstofvezel liggen achter uw voorwielen. Het resultaat is een ideale gewichtsverdeling met een garantie voor een rotsvaste wegligging. Onderstel en aandrijflijn in perfecte samenwerking, dat is de Giulia ten voeten uit. En u boft, want u mag er in rijden.
Interieur U bent het middelpunt van de Giulia Op de rijdersstoel van de Giulia staat als vanouds de bestuurder centraal. Alles vindt u intuïtief. Vlak voor u prominent de goed afleesbare snelheidsmeter en toerenteller, een stuur dat prettig aanvoelt, een dashboard dat vorm en functie prachtig combineert. Mooie materialen, comfortabele stoelen met een sportieve snit: alles is vervaardigd in een unieke Italiaanse stijl. Uw rijbeleving staat voorop. Het infotainment systeem is compleet, de afwerking is hoogwaardig. U kunt niet wachten om met de prominente startknop de Giulia tot leven te wekken.
Financiering Flexibele financieringsoplossingen

Alfa Romeo Giulia 2.0T 200pk Business auto 4d

Full Operational LeaseFinancial Lease
48 maand 60 maand
10.000 km Aanbetaling €5.642,- / Slottermijn €8.206,-
€ 638,- excl. BTW per maand € 599,- excl. BTW per maand

U rijdt een Giulia vanaf € 41.030,- Voor een volledig overzicht download de prijslijst.

Alfa Romeo Giulia Prijslijst