Alfa Romeo Dealer | Amsterdam, Hoofddorp | VanemanAlfa Romeo
Request A Callback
Introductie Een trotse Alfa De vernieuwde Mito is een opvallende trotse verschijning. Met het pontificale Alfa Romeo-embleem midden in de neus staat hij voor passie en compromisloos rijplezier. Een compacte Alfa met een geheel eigen authentiek karakter. En zoals alle Alfa’s: tijdloos mooi.
Prestaties De prestaties van uw Alfa in eigen hand Met het Alfa™ DNA beschikt u over het exclusieve Alfa Romeo-systeem waarmee u de rijkarakteristiek van uw Mito aanpast aan uw persoonlijke voorkeur of aan de omstandigheden. Het systeem biedt drie verschillende standen: Natural voor een laag brandstofverbruik, All-Weather voor slechte weersomstandigheden en uiteraard ook een sportieve variant: Dynamic voor sportieve topprestaties. In alle tanden beschikt u over kracht en souplesse; de sterke punten van de Mito. Een mooi resultaat van de Alfa Romeo technici, die de techniek van de Mito tot in het kleinste detail hebben geperfectioneerd.
Interieur Omgeef uzelf met stijl De cockpit van de vernieuwde Mito heeft een nieuw design. Ook het interieur van de vernieuwd Mito is volledig herzien. Nieuwe materialen voor het dasboard, nieuwe bekledingsstoffen voor de sportieve stoelen; Alfa heeft alles aangepakt. Zo dompelt u zich van top tot teen onder in een stijlvol en herkenbaar Alfa interieur.
Financiering Flexibele financieringsoplossingen

Alfa Romeo MiTo Turbo TA 100pk ECO Business 3d

Full Operational Lease Financial Lease
48 maand 60 maand
10.000 km
Aanbetaling € 2,733.00,- / Slottermijn €3,589.00
€ 329,- excl. BTW per maand
€ 259.00,- excl. BTW per maand
U rijdt een MiTo vanaf € 17.945,- Voor een volledig overzicht download de prijslijst.

Alfa Romeo MiTo Prijslijst