Request A Callback
Introductie ALFA maakt de SUV tot een icoon met de Stelvio Alfa Romeo heeft met de Stelvio een iconische SUV mogelijk gemaakt, die stilistisch perfect aansluit bij de nieuwe Giulia. In elke lijn herken je de geschiedenis van het merk. Alles is gebouwd om maximaal rijplezier te geven. Daarom is de Stelvio bij uitstek de SUV met het ‘cuore sportivo’.
Prestaties Prestaties die kippenvel geven De Stelvio biedt u optimaal weggedrag en comfort. De uitstekende resultaten werden behaald dankzij zijn perfecte gewichtsverdeling, zijn gepatenteerde voor- en achterwielophanging en daarmee de beste stuurwielverhouding van zijn klasse. Voeg daarbij de soepele benzine en dieselmotoren en u hebt een optimale mix van prestaties en comfort. Verder zorgt het rijkelijke gebruik van aluminium en composietmaterialen voor een buitengewoon laag gewicht. U stapt gegarandeerd elke dag met een grote glimlach in uw Stelvio.
Interieur De bestuurder centraal Zodra u instapt voelt u het al: in deze auto staat de bestuurder centraal. U ervaart een buitengewoon sportieve zitpositie met een uitstekend uitzicht en een prettige instap. De auto omarmt u. Het interieur is bewust sober en minimalistisch. Niets leidt af van uw rij-beleving. En alles in uw Stelvio ademt ruimte, goede ergonomie, comfort en stijl. Alfa bewijst met de Stelvio dat ook een SUV-beleving van binnen intens kan zijn.
Financiering Flexibele financieringsoplossingen
Full Operational Lease Financial Lease
48 maand 60 maand
10.000 km Aanbetaling € 7,207,- / Slottermijn € 10.665,-
€ 779,- excl. BTW per maand € 774,- excl. BTW per maand

​U rijdt een Stelvio vanaf € 54.450,- Voor een volledig overzicht download de prijslijst.

Alfa Romeo Stelvio Prijslijst