Alfa Romeo Giulia Veloce Vaneman Amsterdam proefrit verkrijgbaar

Alfa Romeo Giulia Veloce nu verkrijgbaar

Veloce e piú veloce. Snel, sneller, snelst. In stijl. Dat is de Alfa Romeo Giulia Veloce. De typering Veloce introduceerde Alfa al in 1956. Toen voor een bijzonder snelle Giulietta. Nu voor de meest sportieve Giulia. Op de Paris International Motor Show in september toonde Alfa deze nieuwe Giulia. Speciaal ontworpen voor Alfisten met een cuore sportivo en verkrijgbaar met een diesel- of benzinemotor. Vanaf vandaag te bestellen bij ons.

Reserveer een proefrit

​De Alfa Romeo Giulia Veloce van binnen

Een sportieve auto met een uitgesproken karakter. Ontworpen met een passie voor innovatie en sportieve elegantie. De Giulia Veloce heeft zwarte sportstoelen, uitgevoerd in leer. Een speciaal sportstuurwiel en aluminium panelen voor het dashboard, de middenconsole en deurpanelen. Verder is de Veloce voorzien van een uitgebreide standaarduitrusting die kenmerkend is voor de Giulia. Stijlvol, snel én functioneel dus.

De Alfa Romeo Giulia Veloce van buiten

De Giulia Veloce is niet alleen sportief van binnen, maar ook van buiten. Met de Veloce voegt Alfa sportieve details toe aan het verfijnde ontwerp van de Giulia. Details als de speciale extractor met een dubbele uitlaat en de optionele lichtmetalen 19-inch wielen met een vijfgaats design. Uiteraard met behoud van de speciale bumpers en zwarte hoogglans portiersafwerking die zo typerend zijn voor de Giulia. 

Alfa Romeo Giulia Veloce bestellen snelheid showroom

Twee typen motoren, vierwielaandrijving én vijfsterren veiligheid

De Giuliua Veloce is verkrijgbaar in twee varianten. De eerste heeft een 2,0-liter benzinemotor met 280 pk en de tweede is een 2,2-liter diesel met 210 pk. Beide uitvoeringen hebben het Q4 vierwielaandrijvingssysteem. Dit nieuwe, innovatieve systeem past zich realtime aan zodat de auto optimaal presteert en uiterst efficiënt en veilig rijdt. Bovendien kreeg de Alfa Romeo Giulia onlangs de maximale vijf sterren in de Euro NCAP-crashtest: de hoogste score ooit. Stijlvol, snel, functioneel én veilig dus.

Alfa Romeo Giulia Veloce bestellen

Vanaf vandaag kunt u de allernieuwste Giulia bij ons bestellen. U bent van harte welkom in onze showroom in Hoofddorp of Amsterdam voor meer informatie en een vrijblijvende proefrit. Voor vragen kunt u natuurlijk ook altijd even bellen naar 020-5672033. Of lees meer op de Alfa Giulia.

Alfa Romeo Giulia Veloce verkoop bestellen nieuw amsterdam