De Alfa Romeo Stelvio

'De eerste SUV van Alfa Romeo is gelijk de lekkerste op de markt'

'Wie het sportieve karakter van de Stelvio niet blieft, winkelt maar verder voor een Audi Q5'

'Messcherpe besturing, uitstekend onderstel'

'De turbodiesel reageert op gasbewegingen als Donald Trump op een kritische vraag'

'Heerlijke rijeigenschappen, maar ook comfortabel'

Heeft u al kennisgemaakt met de nieuwe SUV van Alfa Romeo? De Stelvio is uitgebreid getest en besproken in de autobladen. De recensies liegen er niet om, reden te meer om zelf de Stelvio te komen testen. U bent van harte welkom om zelf te komen testen of dat de autobladen gelijk hebben. Een proefritafspraak maakt u via 020-5672033 of kom langs in onze showroom in Amsterdam om de Stelvio in het echt te bekijken.


Het motoraanbod van de Alfa Romeo Stelvio

Na de 280 pk benzine en de 210 pk sterke diesel is het motoraanbod van de Alfa Romeo Stelvio is uitgebreid met een 200 pk sterke benzine en 180 sterke dieselmotor. De Stelvio 2.0 AT (benzine) is er vanaf € 54.450,- en de Stelvio 2.2 AT (diesel) vanaf € 55.950,-. Deze zomer volgt de 150 pk diesel die het motorenaanbod van de Stelvio compleet maakt.

De 180 pk 2.2 turbodieselmotor is de eerste versie van de Stelvio met achterwielaandrijving. Alle andere motoren worden standaard geleverd met de Q4-techniek die de tractie zo verdeelt dat de prestaties, veiligheid en efficiency op een ongekend hoog niveau staan. Het Q4-systeem garandeert de voordelen van een vierwielaangedreven systeem en het rijplezier van een achterwielaandrijver.

Met zijn bijna magische mix van rijplezier, Italiaanse stijl en veelzijdigheid schaart de Stelvio zich niet alleen tot de beste SUV's in zijn klasse, maar presenteert hij zich ook als een volwaardig alternatief voor een premium stationwagon.

Wilt u meer informatie over aankoop, financiering of private lease van de Alfa Romeo Stelvio? Wij zijn telefonisch bereikbaar via 020-5672033 of bezoek onze showroom in Amsterdam of Hoofddorp.