Blog

Het laatste nieuws over automotive en ons bedrijf

EV6 in de zon

Het hitteplan

Het is warm! En hoewel we ons allemaal rustig houden, moeten we af en toe toch de weg op. Wat kunt u doen om zich voor te bereiden voor een rit in de hitte? Wij geven u een aantal tips.

Hoofdkantoor Kia Nederland

Voordeel voor u

In de autobranche is het tegenwoordig lichtelijk 'chaotisch'. Toch denkt Kia met consumenten mee! En daar zijn we blij mee, want net als wij denken ze in oplossingen. Geen 'Wat kan er niet?' maar 'Wat kan er wél'!

EV6 op bospad

Op reis met een elektrische auto

Op vakantie gaan we bijna allemaal! Maar hoe werkt dat met een elektrische auto? Hoe komt u op plaats van bestemming zonder stil te komen staan met een lege accu?

Wij geven u 7 tips voor reizen met een elektrische auto.

Jacqueline-voor-haar-makelaarskantoor-bij-de-kia-EV6

Bakkie doen?

We gaan er regelmatig op uit om een kop koffie te drinken met mensen die een auto hebben gekocht, leasen of een bijzondere ervaring hebben met ons bedrijf. Gezellig!

Deze keer: Jacqueline Lengers.

Sportage PHEV

De Sportage PHEV

Een mooie prijs weer voor een nieuw Kia-model: De ANWB heeft deze auto verkozen tot 'Trekauto van het jaar 2022'! Een prachtige prijs en voor de fanatieke caravanners... Lees snel meer in onze blog.

Verkoper lachend aan bureau

Maak kennis met Wesley

In deze blog een korte introductie van Wesley Bakker, sinds 1 juli vorig jaar in dienst bij Frank Vaneman Automotive en verkoopadviseur bij onze vestiging in Amsterdam Zuidoost. 

Overzicht van de Niro Experience

De tweede Niro Experience

Nadat we als eerste dealer in Nederland de Kia Niro aan het grote publiek mochten presenteren, was het op 8 juni weer zover. De tweede Niro Experience werd gehouden in onze vestiging in Hoofddorp! Net als op Tweede Paasdag in Amsterdam was het bijzonder druk en de reacties positief. Een geslaagd evenement! 

EV6 GT Staande voor kantoor

De Kia EV6 GT

De snelste Kia ooit gebouwd komt eraan! Hij wordt einde van dit jaar verwacht. Maar is deze Kia eigenlijk wel een concurrent van de overige elektrische auto's?

Tekenen contract TC IJburg

Vaneman is nieuwe sponsor van Tennisclub IJburg

Af en toe gebeurt er naar aanleiding van een simpel gesprekje iets moois. Zo ook in dit geval! Frank Vaneman Automotive is trotse nieuwe sponsor van Tennisclub IJburg. Een club met meer dan 1.200 leden op het nieuwste stukje Amsterdam!

Niro EV 2022

De prijzen van de nieuwe Kia Niro

De prijzen en specificaties van de nieuwe Kia Niro zijn bekend! We kunnen niet wachten op dit spectaculaire nieuwe model, die de titel van 'Bestverkochte auto van het jaar' moet gaan verdedigen. 

Kia EV6 wrap

12 miljoen subsidie

Vanaf de opening van het loket is er al 12 miljoen euro aan subsidie voor EV's aangevraagd! Wat betekent dit voor u? 

Vrouw met stekken van elektrische auto

Elektrisch laden

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw elektrische auto op te laden. Welke, en wat is de beste voor u? Dat leest u in deze blog.

Stapel munten met auto

Elektrisch rijden in 2022

Elektrisch rijden in 2022. Wat betekent dit voor de subsidie en de bijtelling van elektrische auto's?