Dit jaar rijden

Dit jaar nog rijden?

Nog dit jaar een nieuwe auto rijden lijkt onmogelijk geworden door het chip- en kabelboomtekort. En toch is het dat niet! Want hoewel ook Kia last heeft van leveringsproblemen bij bepaalde modellen, kunnen we in ieder geval met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid de Kia Sportage Hybrid en de Kia Niro nog dit jaar leveren. En laten dat nu juist twee zeer populaire modellen zijn! 

Frank Vaneman Automotive heeft met voortschrijdend inzicht voldoende Kia's Sportage Hybrid en Niro ingekocht, zodat u de mogelijkheid hebt om nog dít jaar in een splinternieuwe auto weg te rijden. WIlt u meer weten? Neem contact met ons op.

Reviews van de Kia Sportage en Kia Niro

Natuurlijk wilt u zelf ervaren hoe het is om in één van deze auto's te rijden, maar om u voor te bereiden hebben we de Sportage en de Niro onderworpen aan een testrit. Met een positief-kritisch oog, natuurlijk! Hieronder bekijkt u onze reviews.

Review

We trokken eropuit in de nieuwe Sportage Hybrid GT-PlusLine. Met de hoogwaardige afwerking, luxe opties, veiligheidssystemen en natuurlijk het geheel vernieuwde exterieur en interieur is het een goede keuze. Bekijk onze review en kom de Kia Sportage zelf ontdekken.

Sportage review

Review

Ook de vernieuwde Kia Niro onderworpen we aan een testrit. Hij ziet er compleet anders uit dan zijn voorganger, maar is er ook verschil in de rijervaring? Bekijk onze review en kom de Niro zelf ontdekken. 

Een andere optie

U kunt natuurlijk ook kiezen voor een occasion van Vaneman. Deze auto's zijn namelijk vrijwel direct te rijden! In onze vestiging in Hoofddorp vindt u een ruime voorraad jong gebruikte auto's van alle merken. Er staat dus voor ieder wat wils! Onze occasions zijn allemaal voorzien van het '100% Onderhouden'-keurmerk. Een auto met het keurmerk 100% Onderhouden heeft alle door de autofabrikant voorgeschreven onderhoudsbeurten gekregen. Daardoor heeft u de zekerheid dat de occasion van uw dromen 'bij' is met onderhoud en dat één van de experts van de stichting dit als deskundige beoordeeld heeft. 

Kijk hieronder voor een greep uit onze voorraad.

De voorraad module is tijdelijk niet beschikbaar.