Kennismaken met Wesley

Wesley Bakker

Alweer bijna een jaar werkt hij bij Frank Vaneman Automotive: onze Wesley! Zijn motivatie? Alleen maar blije gezichten. We vroegen hem voor een korte introductie. Lees verder en leer Wesley kennen!

Dit is Wesley

Mijn naam is Wesley Bakker, geboren op 31 juli 1997 in Almere en sinds vorig jaar ben ik samen met mijn vriendin Caitlin een trotse bezitter van onze eigen woning in deze stad. In mijn vrije tijd sport ik graag, ga ik regelmatig met mijn vriendin en vrienden op stap, en zoeken we samen zo vaak mogelijk het zonnetje op.

Wat deed je voordat je bij Vaneman terechtkwam?

Na de opleiding Management Detailhandel gedaan te hebben, ben ik als junior verkoopadviseur gestart bij een Volvo- dealer in het Gooi. Hier heb ik de eerste kneepjes van het vak geleerd. Na anderhalf jaar kreeg ik de kans om Italiaanse auto’s te gaan verkopen bij een groot autobedrijf met vestigingen door het hele land.

Volop uitdaging, geen dag hetzelfde en blije gezichten. Daar word ik vrolijk van!

En nu bij Vaneman. Hoe ben je hier terechtgekomen?

Sinds 1 juli 2021 ben ik werkzaam bij Frank Vaneman Automotive, en rij ik elke dag met een lach naar de zaak. Ik had het bedrijf al een langere tijd in het vizier. Het familiebedrijf trok mijn aandacht door de grote activiteit op social media, en het portie humor wat hier altijd mee gepaard gaat. Met een vestiging in Amsterdam, Hoofdorp en Aalsmeer is het de ambitie van Frank Vaneman Automotive om het leukste autobedrijf van Nederland te worden, en dat iedereen wegrijdt met een lach. Dit sluit een-op-een aan op wat ik belangrijk vind. Toen ik zag dat zij op zoek waren naar een verkoper heb ik geen moment getwijfeld en direct gesolliciteerd. Dat proces was alleen al leuk!

Wat motiveert je?

Volop uitdaging… Geen dag hetzelfde… Blije gezichten... Daar word ik vrolijk van! Het geeft een goed gevoel als je een klant naar tevredenheid hebt kunnen helpen. Wanneer iemand zegt te hebben gekozen voor een auto van Vaneman vanwege de goede service en het leuke aanschafproces, dan is dat het mooiste compliment dat ik kan krijgen. Hier krijg ik veel positieve energie van!