Lengers

Van hybride naar elektrisch

Een mooie, zonnige dag. We sturen de auto richting Nigtevecht, een pittoresk dorpje aan de Vecht waar Jacqueline Lengers woont en kantoor houdt. Ze is óók nog eens bekend uit Boer zoekt Vrouw 2020! Inmiddels rijdt ze in een prachtig bestickerde Kia EV6. We schuiven aan om haar te vragen naar haar ervaringen met Frank Vaneman Automotive en Kia. 
 

De Kia EV6 met stickers van Lengers Housing

Dit is Jacqueline

Bij Jacqueline Lengers stroomt het ondernemersbloed door de aderen. Haar ouders hadden een gerenommeerde jachtmakelaardij en hebben commercieel inzicht en klantgericht handelen met de paplepel ingegoten. De jachtservice is nog steeds in de familie, maar na haar 50e koos Jacqueline met Lengers Housing voor een zelfstandige makelaardij in 2016. Met hart en ziel zet zij haar vakmanschap, mensenkennis, gevoel voor stijl en inzicht in, om de meest uiteenlopende zoekvragen tot een goed einde te brengen. Ze opereert vooral in de regio Amsterdam-Utrecht-Gooi.

Mede dankzij haar Oxford A- en O-levels kan zij ook een internationale klantenkring tot volle tevredenheid van dienst zijn.
Lengers Housing kan een beroep doen op een uitgebreid netwerk aan o.a. financiële en vastgoed-specialisten, zodat voor alle vraagstukken in makelaardij: -koop, -verkoop, -huur en -verhuur een oplossing is. Een totaalpakket dus, via één contact!

Kia EV6 elektrisch in het blauw staat in de showroom

Hoe ben je bij Frank Vaneman Automotive terechtgekomen?

''Via familie! Ik was op zoek naar een andere auto en werd geattendeerd op Frank Vaneman. Ik moest daar maar eens gaan kijken. Toe ik binnenkwam in Amsterdam Zuidoost kreeg ik gelijk een positieve indruk. Het lijkt op een goed geoliede machine en je kunt goed merken dat de medewerkers getraind zijn. Dat voelt erg prettig, als je erop kunt vertrouwen dat je met iemand in gesprek bent die weet waar 'ie het over heeft. Zo werk ik ook dagelijks in de makelaardij.''

Jacqueline-voor-haar-makelaarskantoor-bij-de-kia-EV6

Je eerste auto was een Kia Niro hybride, daarna ging je over op een XCeed Plug-in hybride en nu rijd je een volledig elektrische EV6.

''Dat heb ik heel bewust zo gedaan. Mijn vader zei altijd 'Als je je auto binnen een jaar verkoopt, krijg je er het meeste voor terug.' Inmiddels is dit mijn derde Kia in vier en een half jaar tijd! De stap om meteen volledig elektrisch te gaan rijden was me te groot, daarom ben ik begonnen met een Niro Hybride. Daarna heb ik gekozen voor de mogelijkheid om volledig elektrisch te rijden met de XCeed Plug-in Hybride, een geweldige auto! Toen dat eenmaal gewend was kon ik niet meer om de EV6 heen. 

Wat overigens ook zo fijn was; Martin begreep dat ik als makelaar helemaal geen tijd heb om dikke instructieboeken door te lezen. Daarom heeft hij bij de aflevering alles duidelijk en snel uitgelegd. Top! En als ik tegen iets aanloop, kan ik hem altijd bellen.''

Lengers Housing aan de Dorpsstraat in Nigtevecht

Hoe zijn je ervaringen met het merk Kia?

''Fantastisch. Het is echt een vooruitstrevend merk en een stevig merk, ze zijn niet voor niets verbonden aan het Australian Open. Dat zégt wat! Het rijden in de auto is heerlijk, alleen de verschillende Apps vergen soms wat aanpassingsvermogen. Maar ja, dat is bijzaak. Ik krijg in ieder geval alom complimenten van iedereen hier in de straat en van klanten. Zelfs als die komen aanrijden in een Jaguar, haha! Ik voel me een enorme boffer dat ik zo'n auto kan rijden. En het is veilig ook; ik werd afgesneden door iemand die wilde uitvoegen. Gelukkig greep de noodremassistent in!'' 

EV6 met stickers van Lengers Housing

Het is onze ambitie om het beste en leukste autobedrijf te zijn en onze missie dat iedereen bij ons wegrijdt met een lach.

''Nou, het is in ieder geval alle drie de keren gelukt! Ik was- en ben superblij met de auto's. Kijk nu eens hoe de EV6 hier voor de deur staat! Hij heeft prachtige bedrijfsstickers gekregen, zelfs op het glazen schuif-kanteldak. Dat is toch gaaf?''

 Het was een gezellige middag in Nigtevecht. Wilt u meer informatie over de Kia EV6? Klik op de button om naar de modelpagina te gaan. Zoekt u geen auto maar een woning? Dan bent u bij Lengers Housing aan het juiste adres! Klik op de knop om naar de website te gaan.