Keulen

Van Niro naar Niro

Je kunt je week maar beter beginnen met een feestje! En een feestje, dat was het voor Peter van Keulen, één van de bestuurders van Tennisclub IJburg waar we onlangs een leuke samenwerking mee zijn aangegaan! Peter koos voor een splinternieuwe Kia Niro Hybrid. Na een gezellige kop koffie stelden we hem een paar vragen. 

PvK bij de aflevering van zijn nieuwe Kia Niro

Hoe ben je ooit bij Frank Vaneman Automotive terechtgekomen?

Ik ben fanatiek tennisser- en tennisliefhebber! Het merk Kia viel me dus al jaren op als ik de wedstrijden tijdens de Australian Open bekeek… Nadat Kia ook landelijk sponsor werd van de KNLTB ben ik uit nieuwsgierigheid toch eens naar binnengelopen bij de dichtstbijzijnde dealer in Amsterdam. En laat dat nu net Vaneman zijn!

Toen ik mijn tweede Kia Niro kwam bestellen, heb ik het balletje eens opgegooid of er een leuke samenwerking tussen onze tennisclub en Vaneman zou kunnen ontstaan. En inmiddels is Vaneman sponsor van Baan 1 en toernooisponsor! 

PvK bij zijn nieuwe Kia Niro

Je bent van vorige Niro naar nieuwe Niro gegaan, en dat kwam met name door de leverstop van de vorige.

In alle eerlijkheid ben ik er enorm op vooruit gegaan. De nieuwe Niro biedt nog veel meer value for money, dus dat er wat extra bijkwam vind ik net erg. Qua rijplezier en comfort is de auto op een aantal punten aanzienlijk verbeterd - de auto voelt nog ruimer aan, het interieur is cosmetisch future proof en in gebruiksgemak ‘next level’! Het is het dus meer dan waard.

PvK ontdekt de nieuwe Niro

Hoe heeft Vaneman je door dat proces geholpen

De benadering van Vaneman spreekt mij ontzettend aan - snel antwoord op vragen, zeer oplossings-en servicegericht en er wordt goed meegedacht. Dat was ook goed te merken met de omschakeling naar het nieuwe model. Ik werd goed op de hoogte gehouden en direct uitgenodigd voor een gesprek waarin helder werd uitgelegd wat er zou gaan veranderen in mijn leasecontract.

Daarnaast is het personeel vriendelijk; gastvrij is misschien een beter woord. Tijdens het gehele proces ben ik zeer plezier en professioneel benaderd en behandeld. Het voelt gewoon als een warm bad.

De-nieuwe-Kia-Niro ABP

Waarom zou jij het merk Kia en Vaneman aanbevelen?

Vaneman heeft in de eerste plaats een uitstekend oog en luisterend oor; men werkt zeer klantgericht!

Het team is allesbehalve zelfingenomen, zoals je dat weleens bij andere dealers ziet, en zoekt pragmatisch, vol passie mee naar de juiste oplossing. Gericht op het leveren van kwaliteit (dat zie je ook aan de garantie!) en de beste service. Dit uitgangspunt en de aansprekende nieuwe modellen van het merk Kia moet veel meer mensen aanspreken.

Van harte aanbevolen!