officieel dealer Knaap bikes

KNAAP BY VANEMAN

KNAAP is een oer-Hollands product met een uniek design, onderscheidend, duurzaam gemaakt en van topkwaliteit. Het is ons doel dat iedereen bij ons wegrijdt met een lach en alles direct goed is geregeld! Dat doen wij door iedereen een persoonlijke, duurzame mobiliteitsoplossing op maat te bieden en daar is een KNAAP e-bike er één van! 

Zoek jij de tofste elektrische fatbike van dit moment? Wij kunnen ze uit voorraad leveren. We adviseren je graag over de mogelijkheden en stellen je in de gelegenheid om jouw KNAAP naar wens samen te stellen. Bezoek onze KNAAP-store aan de Witteweg 6 in Aalsmeer of neem direct contact met ons op! 

Knaap fiets op standaard

KNAAP AMS

De KNAAP AMS is een dikke, robuuste en elektrische stadsfiets. Opvallen doe je sowieso! Het hippe design, je gezicht terwijl je geniet en de jaloerse blikken van iedereen die het met een standaard fietsje moet doen...

Een uitgebreid LCD Display in het midden van het stuur, een hydraulisch schijfremsysteem en handvatbediening, waarmee je vijf standen van ondersteuning kunt kiezen. Nogmaals: jaloerse blikken. Zeven versnellingen, een ergonomisch zadel voor optimale ondersteuning en comfort en de enorme bundel van de LED-verlichting zorgt ervoor dat je, ook in het donker, altijd veilig en goed zichtbaar op jouw bestemming aankomt.

Je rijdt een KNAAP AMS (rijklaar) vanaf €2.499,00

Knaapbikes

KNAAP RTD

Een absolute Wauw-factor, dat heeft de KNAAP RTD. Deze versie heeft alles wat de KNAAP AMS ook heeft, maar is net wat comfortabeler als je kickt op het ruige terrein. KNAAP heeft daarom een voorvorkvering en een extra middenvering in het frame toegevoegd. Extra passagier? Geen probleem. De zitting is geschikt voor twee personen en dankzij de inklapbare voetsteunen achter is de rit ook voor de 'bijrijder' extreem lekker zitten. 

Comfortabel, elektrisch ondersteunt en duurzaam rijden doe je met de KNAAP RTD. En terwijl je dat doet, ziet je er nog top uit ook. 

Je rijdt een KNAAP RTD (rijklaar) vanaf €3.399,00

KNAAP in beeld

KNAAP by Vaneman

Krattendrager KNAAP e-bike

KNAAP Customized

Natuurlijk kunt je jouw KNAAP aankleden zoals je dat wilt. Een leuke accessoire kan het rijplezier namelijk alleen maar vergroten! Wat denk je van een handige kratdrager of een telefoonhouder? De sky is the limit met KNAAP by Vaneman. We bespreken graag persoonlijk jouw wensen, zodat we de e-bike van je dromen kunnen samenstellen. 

KNAAP by Vaneman

Knaap fiets voor winkelcentrum
Knaapbikes twee mensen op de elektrische fatbikes

Dit is KNAAP

KNAAP zegt het leven beter te maken en dat onderstrepen wij als bedrijf. Een brutale claim, zou je kunnen zeggen! Maar KNAAP gaat zelfs zover dat ze zichzelf jouw ultieme wingman noemen. KNAAP staat klaar om je te helpen binnenwegen te vinden waarvan je het bestaan niet eens wist. Sneller op locatie, en altijd in stijl. Met de fietsen van KNAAP kun je breken met de standaard paden, te beginnen in je eigen straat- of ver daarbuiten. Het tempo, de manieren en met wie jij een ritje deelt zijn volledig aan jouw. In full control, op ieder moment. De wielen van een KNAAP e-bike zijn ontworpen om het ultieme gevoel van vrijheid en avontuur te geven. Vrijheid, losgebroken uit de grijze sleur van alledag.

Maar je begrijpt natuurlijk wel; een beter leven gaat niet alleen over jouw persoonlijke ervaring. We doen dit met een reden. Het gaat om het grotere geheel, een plaatje net zo groot als onze planeet. We geven erom. Dat zou iedereen moeten doen.

Laten we samen het leven beter maken. Welkom bij Knaap by Vaneman!

Twee mensen fietsend op een Knaap e-bike

Waarom wij gekozen hebben voor KNAAP

Ons bedrijf gaat niet alleen over auto's. Het gaat om de mens, en een duurzame mobiliteitsoplossing op maat voor iedereen! Met onze blik gericht op de toekomst zien we als bedrijf veel veranderingen. Want wat als je straks niet meer de stad in mag met de auto? Wat als de parkeerruimte zo schaars blijkt dat het niet eens zin heeft in de auto te stappen? Wat als je een gezondere manier zoekt om een dagje shoppen door te komen?

Wij denken in oplossingen. KNAAP Bikes is daar één van. Want met een KNAAP e-bike kom je overal op een snelle, duurzame en gezonde manier. 

KNAAP is een oer-Hollands product met een uniek design, duurzaam gemaakt en van topkwaliteit. Juist daarom past KNAAP zo goed bij ons aanbod! Dit merk is gewoon gaaf, voor jong en oud: wij willen dat iedereen met een lach bij ons wegrijdt. In de auto, of op de fiets. Daarnaast geldt voor deze e-bike géén helmplicht. En dat is lekker, want zo ervaar jij nog meer vrijheid.

Wat jouw situatie of wensen ook zijn, er is een KNAAP voor iedereen. We adviseren je graag in onze showroom in Aalsmeer waar je de fietsen kunt bekijken. Ben jij al klaar voor een proefrit? Kom langs!