Tennisclub IJburg

Wij zeggen ja

Door een geheel 'toevallige ontmoeting' tussen Frank Vaneman Automotive en Tennisclub IJburg is er een mooie samenwerking ontstaan. Daar zijn we erg blij mee! 

Eén van de bestuurders van TC IJburg kwam in onze vestiging in Amsterdam om een nieuwe auto te bestellen en raakte aan de praat met één van onze verkopers. Na een enthousiast gesprek heeft hij onze communicatieafdeling gebeld en de rest is geschiedenis... 

Tennisclub IJburg is dé tennisclub van het 'eiland'. Een club met 1.200 leden en dagelijks groeiend. En dat is knap voor een club die in 2008 is begonnen met een idee van drie enthousiaste en gemotiveerde IJburgers. 

Tekenen contract TC IJburg

Paul van den Belt (l), Frank Vaneman (m) en Peter van Keulen (r) hebben het sponsorcontract getekend

The Couch

The Couch

De eerste jaren huist de tennisclub met veel genoegen in de keet. Hier leren de leden elkaar steeds beter kennen. Meteen wordt er veel georganiseerd op het gebied van tennis, maar ook naast de baan, als het om de gezelligheid gaat. Het clubgevoel is geboren! Dezelfde pioniers van het eerste uur zorgen er nu voor dat niet veel later in 2015 de keet verdwijnt en plaatsmaakt voor een fantastisch en prijswinnend clubhuis: The Couch.

Het iconische clubhuis heeft in 2016 de BNA, Beste Gebouw van het Jaar gewonnen in de categorie "Identiteit & Icoonwaarde", Dit is dé jaarlijkse architectuurprijs waarbij naast architectonische kwaliteit, de focus wordt gelegd op de beleving en toegevoegde waarde voor de samenleving.

Wij helpen clubs waar we enthousiasme, talent en plezier in de sport zien graag. Daarom worden we als bedrijf sponsor van baan 1 én sponsor van het IJburg Open toernooi (dit jaar van 18 tot en met 26 juni). 

We zien een geweldige samenwerking tegemoet. Game, set, match!