Wrapping

Uw auto

Wij vinden dat uw auto helemaal aan uw wensen moet voldoen. Wat die wensen dan ook zijn! We bieden u graag die mogelijkheid en hebben daarvoor de beste specialisten in huis. Wat denkt u bijvoorbeeld van het (gedeeltelijk) wrappen van uw auto? Wrappen is een goede manier om delen van- of uw hele auto van een andere kleur te voorzien. 

Kia Niro wrap

Het wrappen van een auto

Het ziet er mooi uit, maar wist u dat wrappen meer voordelen heeft dan dat? Het beschermt bijvoorbeeld de originele lak van uw auto tegen steenslag en verkleuring door de zon, waardoor u later een hogere verkoopwaarde heeft. Een mooie bijkomstigheid! 

Rode Kia Niro met gewrapt dak

Hoe gaat het in zijn werk?

Het proces is nog best ingewikkeld en niet slechts een kwestie van 'stickertjes plakken'. Eerst worden de te wrappen onderdelen van de auto stof-vuil- en vetvrij gemaakt. De folie moet immers goed kunnen hechten aan de lak! Als het losse onderdelen betreft, worden deze vaak van de auto verwijderd om ook goed de hoeken en randen mee te kunnen nemen. Dit is een secuur werk. Op bolle en gebogen onderdelen verhitten we de folie zodat deze flexibel wordt.

Na de wrapping worden de onderdelen weer teruggeplaatst et voilà! Een mooie, stoere of professionele uitstraling voor uw auto. 

Kia Niro met gewrapt dak, dakspoiler en daklijst

De mogelijkheden zijn eindeloos

Van striping tot gewrapte spiegelkappen en van zwarte logo's tot een chrome delete, wij kunnen alles voor u regelen. De trotse eigenaar van de Kia Niro op de foto's koos naast de lakkleur Runway Red voor een zwarte wrap op het dak, de dakspoiler en de dakstijl. Het geheel ziet er fantastisch uit! 

Wij willen dat iedereen bij ons wegrijdt met een lach, en in een auto die volledig bij hem of haar past. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! We bespreken graag de mogelijkheden met u, ongeacht het automerk en of het nu een nieuwe of een gebruikte auto is.