Customized

Premium Cars

Onze uitgebreide wisselende collectie van onderscheidende auto's  kunt u online bewonderen, maar u bent uiteraard ook van harte welkom in Aalsmeer. Wij ontvangen u graag in onze state of the art Customized showroom aan de Witteweg 6 waar u in alle rust uw wensen kunt bespreken met ons salesteam of onze auto's kunt bezichtigen en proefrijden. Maar ook als u behoefte heeft aan een werkplek terwijl u wacht op het onderhoud aan uw auto bent u meer dan welkom. Dat is Customized Service op maat.   

Hand geven Customized by Vaneman Premium Cars

Premium Cars

Met een gedreven team en jarenlange ervaring in het hogere automotive segment voorzien wij u van het juiste advies geheel op maat van uw wensen en eisen .

Een vaak lang gekoesterde wens die u in vervulling laat gaan met behulp van onze professionele begeleiding 

Customized staat voor persoonlijk contact, een premium beleving op elk vlak en een warme band tussen u en ons. Samen zorgen we ervoor dat u met de grootste lach bij ons wegrijdt.

BMW 420i Coupe Rechtsvoor

Premium Cars

Onafhankelijk en niet merkgebonden opereert Customized by Vaneman Premium Cars nationaal en internationaal, waardoor wij u altijd vanuit ons uitgebreide en bekende netwerk de auto van uw wensen kunnen aanbieden. 

Customized by Vaneman levert u niet alleen een fraaie, onderscheidende auto, maar ook een daarbij horende Customized service. Van het eerste gesprek tot aan het complete onderhoud: alles afgestemd op uw wensen.

Want laten we eerlijk zijn: auto's zijn en blijven emotie en met name een beleving. Deze beleving delen we graag met u! 

Customized

Overzichtsfoto Customized

Een greep uit onze collectie

Mercedes CLS 53 AMG Interieur Midden

Premium Cars

We heten u graag welkom in onze showroom in Aalsmeer. U kunt daar in alle rust kennismaken met onze collectie terwijl u begeleid wordt door onze gepassioneerde medewerkers. Persoonlijk contact staat bij Customized in een hoog vaandel. Voldoet onze huidige collectie niet naar uw wensen? Dan bespreken we graag de mogelijkheden met u en gaan met plezier en passie op zoek.

Bij ons koopt u geen auto. Bij ons verwezenlijkt u een droom.