Customized

Premium Cars

Onze uitgebreide collectie kunt u online bewonderen, maar u bent uiteraard ook van harte welkom bij onze locatie in Aalsmeer. Wij ontvangen u graag in onze state of the art Customized showroom, waar u in alle rust uw wensen kunt bespreken met ons salesteam of onze auto's kunt bezichtigen en proefrijden. Maar ook als u behoefte heeft aan een werkplek terwijl u wacht op het onderhoud aan uw auto bent u meer dan welkom. Dat is Customized Service op maat.   

Frank stoel Customized

Premium Cars

Van harte welkom op de website van Customized by Vaneman.

Als kleine jongen was ik al gek van auto's, en dat ben ik nog steeds. Ik had één grote droom: een eigen autobedrijf. En sinds vijf jaar bestaat Frank Vaneman Automotive, heb ik de kans gekregen om een eigen autobedrijf te bouwen. Samen met een onwijs leuk team! 

In de loop van de jaren hebben we veel ervaring opgebouwd met de aan- en verkoop van vele unieke en met name onderscheidende auto's. Die onderscheidende auto's vindt u in onze vestiging aan de Witteweg 6 in Aalsmeer.

Porsche Cayenne achterkant detailshot

Premium Cars

Onafhankelijk en niet merkgebonden opereert Customized by Vaneman nationaal en internationaal, waardoor wij u altijd vanuit ons uitgebreide en bekende netwerk de auto van uw wensen kunnen aanbieden.

Customized by Vaneman levert u niet alleen een fraaie, onderscheidende auto, maar ook een daarbij horende Customized service. Van het eerste gesprek tot aan het complete onderhoud: alles afgestemd op uw wensen.

Want laten we eerlijk zijn: auto's zijn en blijven emotie en met name een beleving. Deze beleving delen we graag met u! 

Customized

Showroom Customized

Een greep uit onze collectie

Mercedes-C-klasse-coupé

Premium Cars

We heten u graag welkom in onze showroom in Aalsmeer. U kunt daar in alle rust kennismaken met onze collectie terwijl u begeleid wordt door onze gepassioneerde medewerkers. Persoonlijk contact staat bij Customized in een hoog vaandel. Voldoet onze huidige collectie niet naar uw wensen? Dan bespreken we graag de mogelijkheden met u en gaan met plezier en passie op zoek.

Bij ons koopt u geen auto. Bij ons verwezenlijkt u een droom.