Service

Service zoals het hoort

Wanneer u een exclusieve auto rijdt, verwacht u niets minder dan het beste. Ook op gebied van service! Daarom werken in onze vestiging in Aalsmeer gespecialiseerde technici die al jarenlang bekend zijn met auto's uit het hogere segment. 

Teamfoto Customized

Alle zekerheid

Iedere auto uit onze collectie zit anders in elkaar. Dat is een logisch gevolg van het voeren van meerdere automerken. Customized by Vaneman Premium Cars geeft u de belofte dat elke auto, ongeacht het merk, voorzien is van het voorgeschreven dealeronderhoud. Daar kunt u op terugvallen; nu en in de toekomst.

Ons team staat voor u klaar om u met alle egards te ontvangen. Welkom bij Customized by Vaneman Premium Cars!

Porsche Panamera 2.9 4 E-Hybrid Rechtsvoor

Red Carpet Treatment

Ook uw auto heeft zo nu en dan onderhoud nodig. We zijn u daarbij graag van dienst! Terwijl het onderhoud wordt uitgevoerd kunt u in onze premium showroom onder het genot van een kop koffie uw werkdag voortzetten; eventueel vanuit een privékantoor.

Ook onze haal- en brengservice behoort tot de mogelijkheden. Wij komen de auto bij u voor de deur ophalen en laten vervangend vervoer achter. Zo blijft u mobiel. En als het onderhoud klaar is, wisselen we uw auto en het vervangend vervoer op een afgesproken tijdstip bij u om. 

Abarth 595C 1.4 T Jet Competizione 180 PK Automaat

Whatever you think of...

Uw auto is niet alleen uw bezit, maar een groot onderdeel van uw leven. Daarom moet uw auto naadloos aansluiten aan uw wensen. En wij verzekeren u: wat is wenst is mogelijk. Door onze jarenlange ervaring in de autobranche kunnen we u optimaal helpen als het gaat over aanpassingen aan uw auto, zodat het uw droomauto wordt.

We adviseren en denken graag met u mee! Ook voor schadereparatie bent u bij Customized by Vaneman Premium Cars aan het juiste adres.