EV6

Kia EV6 zakelijke proefrit

De EV6 komt naar u toe deze zomer!

Wanneer u interesse hebt om de Kia EV6 en elektrisch rijden in het algemeen te ontdekken, dan kunt u op verschillende manieren contact met ons opnemen. Natuurlijk zijn wij telefonisch, per mail en op de chat bereikbaar, maar u kunt ook het onderstaande formulier invullen. Wij nemen dan contact op met u om de proefrit te reserveren en u te voorzien van alle informatie! 

Voorkeur vestiging
EV6 GT-Line op de Zuidas

De Kia EV6

Speciaal voor u zetten we een Kia EV6 GT-Line in. Deze auto is voorzien van iedere denkbare optie, zodat u de volledige ervaring van elektrisch rijden kunt ervaren. Van Vehicle-2-Load tot dodehoekcamera, van een warmtepomp tot het draadloos oplaadstation van uw smartphone, alles kunt u vinden in de GT-Line. Met een actieradius van maar liefst 528 volledig elektrische kilometers kunnen al uw medewerkers de auto naar hartenlust uitproberen! 

Voor de 'snelle ondernemer' komt er ook een EV6 GT beschikbaar. Een Kia met 585 pk! Lees er meer over in onze blog. Wilt u de voordelen van elektrisch rijden ontdekken? Lees dan verder op Vaneman Electric.

Zakelijk elektrisch rijden

Elektrisch rijden heeft de toekomst! En zakelijk is het door de bijtelling en andere fiscale voordelen voor u als ondernemer zeer interessant. Frank Vaneman Automotive biedt u en uw werknemers uitgebreid de kans om elektrisch rijden uit te proberen in onze Kia EV6. Is uw bedrijf klaar voor het nieuwe rijden?