Electric

Elektrisch rijden is gigantisch populair. Geruisloos uw medeweggebruikers voorbij zoeven, altijd een plek bij de uitgang van de parkeergarage en een laadstop wordt door snelladen een aangename pauze. Een kleine twintig minuten aan de snellader en uw accu is weer voor ruim 80% gevuld, terwijl u van een kop koffie geniet. 

Veel mensen hebben de overstap naar elektrisch rijden al gemaakt, maar lang niet iedereen is zo ver. Er blijven namelijk een hoop vragen bestaan over elektrisch rijden, laden, subsidievormen en duurzaamheid. 

Welkom bij Vaneman Electric. 

Op deze pagina's geven we u graag antwoord op al uw vragen! Lees verder onder dit overzicht of klik op het onderwerp van uw keuze.

Nieuw logo Vaneman Electric

Waarom elektrisch rijden?

Elektrisch rijden wordt steeds populairder en is de toekomst van duurzame mobiliteit. Deze innovatieve manier van autorijden vraagt om een nieuwe manier van rijden. Onze gedreven medewerkers zijn stuk voor stuk experts op gebied van elektrisch rijden en zijn getraind in het geven van het juiste advies. Zij vertellen u alles wat u moet weten over het aanschaffen, opladen, onderhouden en rijden van een elektrische auto. Een duurzame mobiliteitsoplossing dus! Daarom Vaneman.  

Kia EV6 gt-line

Is elektrisch rijden goedkoper dan rijden op benzine of diesel?

De aanschafkosten van een elektrische auto liggen op dit moment nog hoog, maar met een elektrische auto bespaar je op andere vlakken. Met een elektrische auto profiteer je van veel belastingvoordeel, minder bijtelling, minder onderhoudskosten en lagere kosten per kilometer. Deze kosten liggen voor een brandstofauto een stuk hoger. Ook betaal je geen wegenbelasting en BPM.

Snelladen-bij-Vaneman

Lage gebruikskosten

Bij een elektrische auto betaalt u tot 2024 geen wegenbelasting en zijn de “brandstof” kosten voordeliger als bij een auto op fossiele brandstof. Op deze manier bespaart u dus geld, zeker met de huidige brandstofprijzen! Tevens draagt u een steentje bij voor een beter milieu. 

Elektrische auto's in Amsterdam aan de laadpaal

De overheid betaalt mee

Door subsidie en mogelijkheden tot investeringsaftrek op zowel nieuwe als gebruikte elektrische voertuigen is het verrassend voordelig om over te gaan tot de aanschaf van een elektrisch voertuig. Dit geldt niet meer alleen als zakelijke rijder maar ook als particulier. Of u nu private least of de auto aanschaft!

Kia EV6 elektrisch in het blauw staat in de showroom

Ultieme rijbeleving

Het rijden van een elektrische auto kan een hele sportieve ervaring zijn. Door het direct beschikbare koppel zijn acceleratietijden vergelijkbaar met menig sportauto. Bent u meer een rustige rijder? Het rijden in een elektrische auto is een nagenoeg geluidloze ervaring doordat u geen motorgeluid hoort. Kortom: een heel comfortabele rijbeleving.

Elektrisch rijden uitproberen? Dat kan!

Weet u nog niet zeker of elektrisch rijden wat voor u is en of het bij u past? Goed nieuws! U kunt bij ons meerdere geëlektrificeerde modellen uitproberen. U kunt kiezen uit onderstaande aandrijvingen:

-Hybride
-Plugin hybride
-Volledig elektrisch

Man met bril in stoel voor Kia e-Niro
Martin Verduijn

Martin Verduijn

Waarmee kunnen we u helpen?

Onze specialisten op gebied van elektrisch rijden zitten voor u klaar. Ze zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in duurzaam rijden en kunnen u voorzien van het beste advies! Ook daarom kiest u voor Vaneman Electric.