Fiat Doblo | Frank Vaneman Automotive

Fiat Professional Doblò

De Fiat Doblò is praktisch, robuust en veelzijdig. Door de vele mogelijkheden is er altijd een uitvoering die bij u past. De Doblò is te verkrijgen met benzine, diesel en aardgasmotoren. Met een nuttig laadvermogen tot wel 1025 kg en een volume tot 4,2 m³ heeft de Doblò de grootste laadruimte in zijn klasse.

Fiat Doblò

Er zijn verschillende varianten te verkrijgen:

  • Standaardbestelwagen
  • Maxi-bestelwagen
  • Bestelwagen met hoog dak
  • Doblo Cargo XL
  • Doblo Work Up
  • Chassis met cabine

Bij de Fiat Doblò staat gemak centraal. De Doblò is namelijk leverbaar met één of twee grote zijschuifdeuren en heeft een laaddrempel van 545 mm, de laagste in zijn klasse. Bekijk onze actuele voorraad alvast online.


Fiat Doblo professoinal bestelwagen hoog dak Amsterdam

Fiat Doblò motoren

De Fiat Doblò is als diesel leverbaar met zuinige 1.3 Multijet motoren, 1.6 Multijet comfortmatic motoren en de zeer krachtige 2.0 Multijet motoren. Voor benzine motoren heeft u de keuze uit verschillende 1.4 Multijet motoren variërend van 95 tot 120 PK. Naast diesel en benzine kunt u ook nog kiezen voor de aardgas variant met 120 PK.

Het voordeel van de tweede generatie MultiJet Motoren is dat ze lichter zijn. Door een eenvoudigere constructie en een reductie van het aantal componenten is het nuttig laadvermogen hierdoor hoger geworden.

Fiat Doblo Comfort

Het stuurwiel van de Fiat Doblò kan worden voorzien van bedieningstoetsen voor radio en mobiele telefoon en is zowel verticaal als axiaal te verstellen. Er zijn vele opbergmogelijkheden waaronder een dashboardkastje die zelfs ruimte biedt voor een 14” laptop.

Het is mogelijk een audio systeem te integreren inclusief radio, CD- en Mp3-speler. Voor een eventuele TomTom is er een houder leverbaar die centraal op het dashboard van de Fiat Doblò wordt bevestigd.

Fiat Doblo met cabine bedrijfswagen vaneman automotive
Fiat Doblo comfort interieur accessiores autobedrijf vaneman
Fiat Doblo schuifdeuren maxi-bestelwagen Frank Vaneman Automotive
Left Right
Fiat Doblo
Main vehicle Image
Model shown is for illustrative purpose only

Taxatie

Voer het kenteken en de kilometerstand van uw voertuig in