Fiat Ducato | Frank Vaneman Automotive

Fiat Professional Ducato

Van de Fiat Bedrijfswagens is de Ducato de alleskunner. Krachtig, ruim, zuinig, flexibel in te richten, grootse standaard uitrusting en vele opties. Drie wielbasisvarianten, vier voertuiglengtes en drie inwendige hoogten. Laadruimtes van 8 tot 17 m³. Verschillende afmetingen schuifdeuren. Laadvermogen tot 2.200 kg. Drie krachtige motoren. De Ducato kan alles aan!

Motoren Fiat Ducato

De zeer zuinige dieselmotoren voldoen nu al aan de Euro5 norm en zijn natuurlijk allemaal standaard zijn voorzien van een diesel roet filter (DPF). De Fiat Ducato is leverbaar met 4 verschillende MultiJet Euro 5 dieselmotoren. Naast hun zuinigheid, staan ze bekend om hun soepele kracht door het hoge koppel. De 115 pk heeft standaard een handgeschakelde 5-bak. Een 6-bak is beschikbaar op de 130, 150 en 180 pk-versies. Daarnaast zijn de 130, 150 en de 180 pk leverbaar met een ComfortMatic-automaat. Van de onderhoudsintervallen zult u weinig last hebben. Voor de Ducato loopt dat door tot maar liefst 45.000km.

Fiat Ducato uitrusting en opties

De Ducato gesloten Bestelwagen is standaard rijk uitgerust met o.a. ABS, Airbag bestuurder, centrale (laad)deurvergrendeling met afstandsbediening, snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging, elektrische verstelbare en verwarmde buitenspiegels, tweepersoons bijrijdersbank en nog veel meer. Wij vertellen u graag meer over de Fiat Ducato. U bent van harte welkom in onze vestigingen in Amsterdam of Hoofddorp. Telefonisch zijn wij bereikbaar via 020-5672033.
De actuele voorraad kunt u uiteraard ook online terug vinden.


Fiat Professional Ducato laadruimte Vaneman Automotive Amsterdam
Fiat Ducato bestelwagen interieur accessiores voorraad verkoop Hoofddorp Autobedrijf
Fiat Ducato ABS dieslemotor schuifdeuren Vaneman Autobedrijf

Taxatie

Voer het kenteken en de kilometerstand van uw voertuig in