Fiat Fiorino | Frank Vaneman Automotive

Fiat Professional Fiorino

De Fiat Fiorino is Compact van buiten maar zeer ruim van binnen. Met een laadruimte van 1523 mm lang, 1473 mm breed en 1205 mm hoog heeft de Fiorino een laadvolume van maar liefst 2,5 m³. Bekijk onze actuele voorraad alvast online.

Fiat Fiorino

De twee asymmetrische deuren zorgen ervoor dat tijdens in- en uitladen vaak maar één deur gebruikt hoeft te worden. Ook een tweede schuifdeur is mogelijk op de Fiat Fiorino en is standaard op de SX en Adventure uitvoering. De Fiorino is uiterst wendbaar. Door zijn draaicirkel van slechts 9,95 meter is hij perfect voor in de stad.

Presteren op zwaar terrein? Geen probleem, op de Fiat Fiorino Adventure is Traction+ beschikbaar. Dit zorgt voor extra grip door een elektronisch sperdifferentieel. Door speciale banden en een verhoogde wielophanging kan de Fiorino vrijwel elke ondergrond aan.

Fiat Professional Fiorino laadruimte bestelwagen vaneman automotive

Fiat Fiorino Comfort

Het stuurwiel van de Fiat Fiorino is in hoogte verstelbaar net als de bestuurdersstoel (optie op de Basis). Ook is er een mogelijkheid tot een Blue&Me TomTom-voorbereiding. De Fiat Fiorino is ook verkrijgbaar met een ComforMatic versnellingsbak, die het bedieningsgemak van een automaat combineert met de directe respons en precisie van een handgeschakelde versnellingsbak.

De Fiorino heeft maar liefst twaalf opbergvakken voor het bewaren van werkdocumenten, persoonlijke bezittingen inclusief dashboardkastje dat groot genoeg is voor het opbergen van een laptop. Natuurlijk is de Fiorino te leveren met een Bluetooth handsfree systeem waarmee u kunt bellen zonder uw handen van het stuur te hoeven nemen.

Fiat Fiorino motoren

De Fiorino is leverbaar met vier schone Euro 5-motoren. Niet alleen is er een diesel en een benzine variant, u kunt ook voor aardgas kiezen. De motoren varieren van 73 tot 95 PK met een maximum koppel van 200 Nm bij 1500 t/min. De diesel motoren van de Fiat Fiorino hebben een onderhoudsinterval van 35.000 km wat tijd en kosten bespaard.

Fiat Fiorino bestelwagen met cabine Amsterdam autobedrijf Vaneman
Fiat Fiorino comfort Vaneman automotive interieur

Taxatie

Voer het kenteken en de kilometerstand van uw voertuig in