Fiat Professional Scudo

De Fiat Scudo is verkrijgbaar in vele varianten. Zo kan er o.a. gekozen worden voor een enkele of dubbele cabine, laag of hoog dak, gesloten uitvoering of juist gedeeltelijk voorzien van ruiten. U kunt daarnaast kiezen uit verschillende laadvermogens en volumes, respectievelijk variërend van 500 tot 1225 kg en 3.6 tot 7 m³. Bekijk alvast onze actuele voorraad van de Fiat Scudo online.

Fiat Professional Scudo bestelwagen vaneman automotive Amsterdam
Fiat Scudo cruisecontrol laadruimte Vaneman Hoofddorp

Fiat Scudo Uitrusting

Voorin kunt u kiezen voor twee of 3 comfortabele zitplaatsen. Daarnaast zijn er volop opbergmogelijkheden. Een afsluitbaar dashboardkastje incl. airco kan gebruikt worden als koelvak en onder het cabinedak vindt u drie royale open vakken. Daarnaast is de Scudo bij een audiosysteem met Bluetooth ook voorzien van een USB-aansluiting. De Fiat Scudo is ook uit te breiden met cruisecontrol, airco, bluetooth en een snelheidsbegrenzer.

Fiat Scudo

Dankzij de brede zijschuifdeur met een hoogte van bijna 1,30 meter (hoogste in zijn klasse) is in- en uitladen kinderspel. De twee achterdeuren zijn zowel 90° als 180° te openen. De Luchtvering met automatische niveauregeling zorgt voor een maximaal rijcomfort en een constante rijhoogte ongeachte het gewicht en verdeling van de lading.

De hoogte van de laadruimte is 1449 mm of 1750 mm voor de Maxi-versies met hoog dak.

Fiat Scudo motoren

De Scudo is leverbaar in 3 verschillende motorvarianten. De 90 MultiJet met een cilinderinhoud van 1560 cm³, 90 PK en een koppel van 180 Nm bij 1500 t/min. Heeft u iets meer vermogen nodig dan is er ook een 128 PK motor met een koppel van 320 Nm bij 2000 t/min. Gaat u voor de echte krachtpatser, dan kiest u voor de 163 PK versie met een koppel van 340 Nm bij 2000 t/min. De zuinige MultiJet Euro5-motoren zorgen voor een laag verbruik en een hoge productiviteit.

Fiat Scudo autobedrijf Frank Vaneman airco bluetooth interieur
Fiat Scudo actuele voorraad verkoop automotive laadvermogen voorraad

Taxatie

Voer het kenteken en de kilometerstand van uw voertuig in