Fiat Talento | Frank Vaneman Automotive

Fiat Professional Talento

De Fiat Talento staat in onze vestigingen Amsterdam en Hoofddorp. Een bedrijfswagen die zowel leverbaar is als gesloten bestel, dubbele cabine, platformchassis en een personenvervoerversie.

De laadruimte is praktisch en optimaal bruikbaar. De opening in de CargoPlus-scheidingswand, die toegang biedt tot de ruimte onder de voorstoelen, maakt het mogelijk om voorwerpen van wel 3,75 meter lang te vervoeren en met de versie met lange wielbasis zelfs 4,15 meter.

Eenvoudig laden dankzij rechte, hoekige vorm van de laadruimte en de achterdeuren die wel tot 255 graden opendraaien.

Geringe tilhoogte van 522 mm en de breedte van de schuifdeur van 1.030mm.

De laadruimte bedraagt 5,2m3 voor de versie met korte wielbasis. En 6m3 voor de versie met lange wielbasis en 8,6m3 voor de lange versie met verhoogd dak. De korte versie kan zelfs 3 Europallets vervoeren.

Laadvermogen tot wel 1.249 kg en een toegelaten totaalgewicht van 3.060 kg.

Keuze uit vier 1,6-liter dieselmotoren die voldoen aan de Euro 6-emissienorm. Voorzien van een systeem dat de emissie van stikstofoxide reduceert door AdBlue in het uitlaatgas te spuiten. Alle vier de motoren zijn voorzien van turbo’s met variabele geometrie, daarmee wordt eveneens de emissie beperkt én ook het brandstofverbruik (dus ook de gebruikskosten).

Nieuwste technologie en veiligheidsystemen van het hoogste niveau. Alle uitvoeringen standaard met ABS en EBD (elektronische remkrachtverdeling), EBA (noodremassistentie. Naast ESC met Hill Holder en Traction+, het elektronische sperdifferentieel dat de grip verbetert bij omstandigheden met weinig grip behoort ook tot de standaard veiligheidsuitrusting.

Fiat Talento bedrijfwagen Amsterdam dubbele cabine Hoofddorp

Taxatie

Voer het kenteken en de kilometerstand van uw voertuig in