Fiat Professional Nederland | Frank Vaneman Automotive

FrankVanemanAutomotive helpt graag bij juiste keus uit het Fiat Professional gamma

Het zorgeloos transport van uw goederen is van het grootste belang. Als officieel dealer van Fiat Professional is FrankVanemanAutomotive, met vestigingen in Amsterdam en Hoofddorp graag uw adviseur bij het maken van een juiste keus en service. Fiat Professional is de verzamelnaam van alle gespecialiseerde bedrijfswagenactiviteiten van het veelzijdige Italiaaanse merk.

De serie begint met de compacte en uiterst wendbare Fiorino. Een slimme stads bestelauto met 2,5 m3 grote laadruimte, bereikbaar via meerdere deuren, Euro 6 motoren en met een lengte van net geen vier meter prima inzetbaar voor de smalste stedelijke straatjes. Een maat groter kom je bij de Doblo terecht. Die is er als gesloten besteller in twee lengte- en hoogtematen, maar ook als pick-up en chassis-cabine met de mogelijkheid voor diverse maatwerk-opbouwen. Naast meerdere dieselmotoren is deze auto ook leverbaar met benzine- en Natural Gas (aardgas) aandrijfbronnen. Dan is er de Scudo. Een veelzijdige en breed inzetbare middelgrote bestelauto met krachtige dieselmotoren en verschillende laadruimte-oplossingen. Langzaam maar zeker zal dit model plaatsmaken voor de nieuwe Talento. De Fiat professional voor nu en de toekomst, leverbaar in verschillende laadlengten en -hoogten en altijd met Euro 6 motoren. Voor wie de grootste en zwaarste lasten te vervoeren heeft, al dan niet in combinatie met een aanhanger, is er de Ducato. Een uitgebreide lijn zwaardere bedrijfswagens met diverse motorvarianten op diesel, maar ook groen/aardgas. Een andere nieuwe naam binnen Fiat Professional aanbod is de Fullback. Een robuuste pick-up met twee- en vierwielaandrijving, een laadvermogen van 1.000 kilogram en een trekgewicht van 3.100 kilogram. Leverbaar met een verlengde en een dubbele cabine.

Geen bedrijf of lading is gelijk en daarom helpt FrankVanemanAutomotive graag bij de bepaling van het juiste model, de benodigde uitrusting, motoruitvoering, inrichting en opbouw. Maar zeker ook bij de financieringsmogelijkheden, het verzekeren, onderhouds-reparatiecontracten en juiste en merk gerelateerde onderhoud op momenten dat het u ’t best uitkomt.

Kom dus met uw vervoersvraag bij ons langs en wij zoeken de beste oplossing met de laagste kilometer-kostprijs en de beste merkdealerservice. Proefrijden met een van de Fiat Professional modellen? Bel 020-5672033 en wij zorgen voor een praktische invulling van de afspraak.