124 Spider

fiat spider 124 vaneman autobedrijf cabrio

Fiat 124 Spider

Fiat laat met de vernieuwde 124 Spider een rijke historie herleven. Het model is een eerbetoon aan de originele 124 Spider uit 1966. De vernieuwde Fiat 124 Spider biedt het ultieme Italiaanse rijgenot in een open auto gecombineerd met klassiek, Italiaans design. Ervaar ook een gevoel van vrijheid in deze sportauto!

Uitvoeringen Fiat 124 Spider

De Fiat 124 Spider is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: de 124 Spider en de Lusso.

  • De standaarduitrusting van de 124 Spider, vanaf 35.975,-, is uitgerust met onder andere vier airbaigs, manuele airconditioning, een via een multimediaknop te bedienen 7" display (waaronder DAB-radio, Bluetooth en WiFi), vier luidsprekers, een met leder bekleed stuurwiel, cruise control, 16" lichtmetalen velgen en Keyless Go functie.
  • De Lussois nog rijker uitgerust met onder andere 17" lichtmetalen velgen, lederen bekleding, stitching op instrumentencluster, zilveren rollbar en automatische airconditioning. Deze is er vanaf 38.475,-.

Plan uw proefrit

fiat spider lusso exterieur wit amsterdam
fiat spider wit rood hoofddorp cabrio
nieuwe fiat spider voorraad vaneman automotive

De nieuwe Fiat 124 Spider

De nieuwe Fiat 124 Spider is ontworpen in Fiats Centro Stile in Turijn. De stijlelementen van het originele model uit 1966 zijn in het nieuwe ontwerp van de 124 Spider meegenomen. De lengte van de voorzijde geeft de auto een sportieve uitstraling. Verwijzingen naar de oorspronkelijke Spider zijn onder andere de zeshoekige grille en het patroon van het rooster in de grile, de 'bulten' op de motorkap en de scherp gesneden horizontale achterlichten.

Met zijn directe rijgedrag, de uitmuntende verhouding tussen vermogen en gewicht, de MultiAir turbomotor, de lichtgewichtmaterialen en precisietechniek biedt de nieuwe Fiat 124 Spider het dynamische rijplezier, dat men associeert met zowel de iconische Fiat 124 Spider van toen, als de Fiat 124 Spider van nu.


fiat spider 124 cabrio multiair turbo

Fiat 124 Spider motor

De bekende en betrouwbare 1.4-liter MultiAir Turbo is de spil van de nieuwe Fiat 124 Spider. Deze motor beschikt over een maximumvermorgen van 140 pk en een maximumkoppel van 240Nm. In combinatie met de handmatig te bedienen zesversnellingsbak zorgt de motor voor krachtige prestaties over het gehele toerengebied. De zestrapstransmissie is een lichte, compacte constructie. Doordat er gebruik is gemaakt van gegoten aluminium en lichte materialen is het gewicht laag gebleven. Schakelbewegingen verlopen soepel.

Fiat 124 Spider exterieur

De horizontale lijn die vanaf het voorspatbord over de achterwielkast loopt en uitkomt bij het achterlicht is een verwijzing naar de klassieke Fiat 124 Spider. De LED-verlichting voor en achter geven de auto een expressief karakter. De krachtige uitstraling krijgt de nieuwe 124 Spider door de scherpe koplampen en de zeshoekige grille. De 'power domes' op de motorkap verwijzen naar de plaatsing en de kracht van de motor. De 2e generatie van de 124 Spider kreeg deze 'bulten' vanwege de sterkere motoren die meer ruimte nodig hadden.

fiat spider 124 wit italiaans amsterdam
fiat spider lusso cabrio wit verkoop

Fiat 124 Spider interieur

Het interieur legt de focus volledig op de inzittenden. Het stuurwiel, de pedalen en de versnellingspook zijn ergonomisch vormgegeven en geplaatst. Op deze manier is de auto moeiteloos en comfortabel te berijden. Verder is er gewerkt met hoogwaardige materialen. Leder voor de stoelen, het stuurwiel en de versnellingspook. Eco-leder voor de deurbekleding en het dashboard.

Fiat 124 Spider in Amsterdam en Hoofddorp

De Fiat 124 Spider staat in de showroom in onze vestigingen in Amsterdam en Hoofddorp.Wilt u meer informatie over de nieuwe Fiat 124 Spider? Bel dan naar 020-5672033.

fiat spider 124 autobedrijf frank vaneman
fiat spider lusso nieuw italie voorraad
fiat spider wit cabrio frank vaneman automotive
fiat spider lusso multiair turbo hoofddorp
Left Right
Fiat 124-Spider
Main vehicle Image
Model shown is for illustrative purpose only

Taxatie

Voer het kenteken en de kilometerstand van uw voertuig in