Fiat service | Amsterdam | Hoofddorp | Aalsmeer | Frank Vaneman Automotive
Onderhoud en service onderdelen vaneman amsterdam afspraak

Fiat service & onderhoud

Natuurlijk wilt u zorgeloos rijden in uw Fiat. Fiat biedt al standaard 2 jaar fabrieksgarantie, 8 jaar carrosseriegarantie en 3 jaar garantie op de lak.

Toch is het verstandig uw Fiat regelmatig te laten controleren. Dit kan gemakkelijk in één van onze garages in Hoofddorp of Amsterdam. Onze monteurs zijn Fiat specialisten en geven u een passend onderhoudsadvies. Zonder onnodige reparatie, maar gewoon dat wat nodig is om uw Fiat in perfecte staat te houden.

Uw Fiat repareren

Helaas is een reparatie soms nodig. Als u bijvoorbeeld een ongeval heeft gehad of door ouderdom van de auto. Bij ons is uw Fiat in goede handen. Onze monteurs zorgen ervoor dat uw auto vakkundig wordt gerepareerd met standaard originele onderdelen. Als alles klaar is, geven we uw auto nog even een wasbeurt zodat hij er piekfijn uitziet. Gewoon als service natuurlijk.

Plan gemakkelijk een onderhoudsafspraak in. Door een voorkeursdatum op te geven proberen wij de afspraak zo gunstig mogelijk voor u te plannen. Ook kunt u ons bellen op 020 - 5672034.

Fiat onderhoud bij Vaneman

Wij zijn officiële Fiat dealer in en om Hoofddorp en Amsterdam. U kunt uw Fiat dus met een gerust hart bij ons achterlaten. Onze monteurs kennen alle Fiat modellen door en door en weten precies wat de beste oplossing is voor uw situatie.

Online een werkplaatsafspraak reserveren