Zakelijk een Fiat rijden

Vaneman is jouw centrale punt voor mobiliteit. Op één plek regel je de financiering en verzekering van jouw eigen wagen(park). Of lease je gemakkelijk voertuigen voor de sales vertegenwoordigers maar ook busjes voor koeriersdiensten. Je hebt het toch al druk genoeg met dingen die er echt toe doen; de zaak goed draaiende te houden.

Ons team van accountmanagers adviseert u graag over de mogelijkheden om een Fiat zakelijk te rijden. De nieuwe Tipo rijdt u al met een bijtellingspercentage van 21%. Of twijfelt u nog over de zakelijke aanschaf van een Fiat 500, Fiat Tipo of Fiat 500X? Wij stellen graag onze modellen een weekend beschikbaar, zodat u een weekend lang kunt proefrijden.

In onze vestigingen in Amsterdam en Hoofddorp staat de koffie altijd voor u klaar. Voor meer informatie belt u 020-5672033. Heeft u weinig tijd? Wij komen graag bij u langs op locatie, ook buiten kantooruren.

Fiat Tipo zakelijk proefrit Vaneman Amsterdam Hoofddorp 5 deurs

Zakelijke lease

Onbezorgd een Fiat rijden? Dat kan met zakelijke lease. Alle kosten om met de auto de weg op te kunnen, zitten in het maandbedrag. Alleen de brandstofkosten en de boetes zijn voor jouw rekening.

Zakelijke lease​

Zakelijke financiering

Vaneman is er voor ZZP-ers, MKB(-klein) en starters. In plaats van in één keer de volledige aankoopsom te voldoen, betaalt u een vast bedrag per maand voor uw auto. Zo legt u geen beslag op uw liquiditeit. U wordt wel economisch eigenaar van de auto.

Zakelijke financieringZakelijke financiering