Voordelige autofinanciering en autoverzekering voor Fiat, Alfa en KIA | Frank Vaneman Automotive

Voordelige autofinanciering en autoverzekering

Ook voor autofinanciering of een autoverzekering bent u bij ons aan het juiste adres. Zowel voor nieuwe als gebruikte auto’s. Handig, want zo regelt u alles op één plek: van de aankoop tot de verzekering. Uw vaste Vaneman contactpersoon regelt alles. U levert uw gegevens aan en hij zorgt ervoor dat u zorgeloos geniet van uw nieuwe auto.Zakelijke of particuliere autofinanciering, wat is het?

U kunt een nieuwe of tweedehandsauto in één keer kopen, of op een verantwoorde manier financieren. Dit geldt zowel voor particuliere als zakelijke autorijders. Met een autofinanciering spreidt u de aankoopsom uit over een vaststaand aantal maanden. U betaalt dus een vast bedrag per maand voor uw auto. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Handig als u even niet genoeg spaargeld heeft of liever wat geld achter de hand houdt.

Autoverzekering

Een verantwoorde autoverzekering tegen een scherpe premie en met duidelijke voorwaarden. Dat is de Vaneman autoverzekering. Bij schade of reparatie helpen wij u in onze eigen garage. Zo weet u zeker dat uw auto vakkundig wordt hersteld met gebruik van originele onderdelen. En natuurlijk staat daar altijd een vervangende auto voor u klaar. Ook dat regelt uw vaste Vaneman contactpersoon.

Ga naar particuliere autofinanciering of zakelijke autofinanciering voor meer informatie. Of neem contact met ons op via 020-5672030 of contact@fva.nl voor een vrijblijvend advies op maat.