Particuliere autofinanciering | Frank Vaneman Automotive

Particuliere autofinanciering

Steeds meer mensen kiezen voor financiering om een nieuwe auto te betalen. Omdat ze even niet genoeg spaargeld hebben of gewoon omdat ze liever gespreid betalen. Via autofinanciering betaalt u een vast bedrag per maand voor uw auto. Zo kunt u toch genieten van een nieuwe auto, zonder in één keer het volledige bedrag op tafel te leggen.​Zo werkt een autofinanciering

Voor het verstrekken van een autolening werken wij samen met twee professionele en gespecialiseerde financieringsmaatschappijen. Dankzij deze samenwerking kunnen wij u altijd een voordelig aanbod doen. U levert de benodigde gegevens aan en wij regelen de rest. Vaak is de financiering binnen enkele werkdagen rond en kunt u al snel genieten van uw nieuwe aankoop.

Vervolgens betaalt u een vast bedrag per maand voor uw nieuwe auto. De looptijd staat vast, u weet vooraf dus precies wanneer u de auto aflost. Soms is het ook mogelijk een slottermijn in te bouwen. Dit bedrag betaalt u in één keer, samen met de laatste maandtermijn. Zo verlaagt u de maandelijkse lasten en lost u de autofinanciering aan het eind versneld af.

Uw auto financieren via Vaneman

Uw auto kopen én via ons financieren, betekent alles op één plek regelen met één vast contactpersoon. U hoeft zelf niet op zoek te gaan naar het beste aanbod. Dit doen wij gewoon voor u. Hierbij houden we rekening met uw persoonlijke situatie en de verwachte levensduur van de auto. Gewoon de beste financiering voor u en uw auto. Dat regelen wij.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 020-5672030 of contact@fva.nl.