Voordelige autoverzekering voor Fiat, Alfa, KIA | Frank Vaneman Automotive

Voordelige autoverzekering

Een voordelige autoverzekering met uitstekende voorwaarden. En een duidelijke verzekering die perfect past bij u én uw auto. Dat bieden wij. Wij kennen u en uw auto. Hierdoor weten wij precies wat u nodig heeft, niet meer en niet minder. Bij schade helpen wij u via onze eigen garage. Zo bent u altijd verzekerd van vakkundige service en gebruik van originele onderdelen.Zo werkt een autoverzekering via Vaneman

Bij aanschaf van uw auto kunt u in één keer een verzekering afsluiten. Maar ook als u al een auto heeft en een goede verzekering zoekt, helpen wij u graag. In geval van schade neemt u gewoon contact op met uw vaste contactpersoon. Hij helpt u verder. Hij zorgt dat u zo snel mogelijk terecht kunt in onze eigen garage, dat er een vervangende auto voor u klaarstaat en dat de auto vakkundig wordt hersteld. Wij zijn open wanneer u dat wilt en zijn pas tevreden wanneer u dat bent.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen? Neem vrijblijvend contact met ons op via 088-054.50.70 of info@vanemanverzekeringen.nl.