Jeep Cherokee | Frank Vaneman Automotive

CHEROKEE LONGITUDE

Met zijn dynamische uitstraling en functionele details biedt de Cherokee Longitude alles wat u nodig hebt om elke rit bijzonder te maken.


Vanaf 49.390

Ontvang offerte

TECHNOLOGIE VAN DE TOEKOMST

Met zijn moderne informatie- en communicatietechnologie loopt de Jeep®Cherokee vooruit op de toekomst. Zo voorziet het infodisplay in het instrumentenpaneel u van alle noodzakelijke informatie om ook de moeilijkste uitdagingen met vertrouwen aan te gaan. Het Uconnect™-systeem stelt u in staat permanent contact met de buitenwereld te houden en onderweg te genieten van uw favoriete muziek vanaf een iPod, smartphone of mp3-speler die is aansloten via de USB- of Aux-aansluiting. De belangrijkste functies daarvan kunt u ook met spraakcommando's bedienen, wat net zo eenvoudig klinkt als het is.Centraal in het instrumentenpaneel bevindt zich een 7-inch infodisplay waarop alle relevante rit- en voertuiginformatie wordt weergeven. De weergaveopties kunt u naargelang uw persoonlijke voorkeuren aanpassen.​

EEN KRACHTIGE RIJERVARING

De Cherokee zet nieuwe maatstaven op het gebied van terreinvaardigheid. Met de beschikbare 4x4-systemen die zijn ontwikkeld op basis van Jeeps in meer dan 75 jaar opgebouwde knowhow, weet hij zich moeiteloos aan alle weg-, terrein- en weersomstandigheden aan te passen en brengt hij u op plaatsen waar anderen alleen maar van kunnen dromen.Met de keuzeschakelaar van de Selec-Terrain®-tractieregeling kunt u kiezen uit vier verschillende instellingen voor het 4x4-systeem. Zo bent u onder alle rijomstandigheden verzekerd van voldoende grip en een superieure tractie op elk oppervlak.

Ervaar het zelf, reserveer proefrit

Taxatie

Voer het kenteken en de kilometerstand van uw voertuig in