Jeep Cherokee | Frank Vaneman Automotive

Ondek een nieuwe wereld

Traditie en innovatie gaan hand in hand bij de nieuwe Jeep® Compass. De combinatie van ongeëvenaarde 4x4-prestaties met geavanceerde motoren en versnellingsbakken maken de nieuwe Jeep®Compass toonaangevend in zijn klasse.

COMPASS SPORT

Een onderscheidende interpretatie van het authentieke Jeep®-design in combinatie met een complete standaarduitrusting met onder andere automatische koplampen met lichtsensor, zwarte stoelbekleding met zilvergrijze accentranden, lederen stuurwiel met audio-/telefoonbedieningstoetsen, elektrisch bediende handrem, Forward Collision Warning Plus, Lane Departure Warning Plus en led-achterlichten.


Vanaf € 33.690

OFFERTE AANRAGEN

Zwarte grille met chroomaccenten
Met leder bekleed stuurwiel
Elektrische handrem
led-achterlichten

Technologie

Beats Audio
Uitzonderlijke prestaties dankzij het Active Drive Low 4x4-systeem
Uitzonderlijke prestaties dankzij het Active Drive Low 4x4-systeem
Apple Carplay & Android Auto
Apple Carplay & Android Auto

EEN VEILIGE REIS

Echt comfort begint met het genieten van een veilige reis. De nieuwe Jeep® Compass beschermt de inzittenden met meer dan 70 beschikbare actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen, waaronder zeven standaard airbags.

Proefrit boeken

AANTREKKELIJK DESIGN

Met zijn dynamische, gestroomlijnde profiel vol raffinement weet de Jeep® Compass zich van de massa te onderscheiden. Zijn stoere afmetingen stralen vertrouwen uit. Jeep® Compass : nog nooit was het zo makkelijk om de show te stelen!

Taxatie

Voer het kenteken en de kilometerstand van uw voertuig in