Jeep Renegade | Frank Vaneman Automotive

OVERAL OP VOORBEREID

Met alle comfort om vijf personen geriefelijk te vervoeren, een royale bagageruimte achterin en vele slimme opbergmogelijkheden heeft de Renegade werkelijk alles aan boord om iedere rit tot een plezierreis te maken.

TIJDLOZE JEEP® -STYLING

Van de karakteristieke grille met zeven sleuven tot zijn stoere, zelfverzekerde uitstraling: de Renegade is in elk detail een échte Jeep. In de stad of op nieuwe wegen ver daarbuiten, hij brengt u overal. Veilig, comfortabel en in stijl.


Vanaf € 24.790


VRAAG EEN OFFERTE AAN

UW WERELD BINNEN HANDBEREIK

Uconnect™ LIVE opent de weg naar een geheel nieuwe manier van autorijden. Na het installeren van de app op uw smartphone, kunt u via het Uconnect™-systeem in uw Renegade onder andere uw playlists selecteren, nieuwsberichten volgen en social media-berichten checken.

VEILIG OP WEG

Veiligheid is een eerste vereiste om van het rijden te kunnen genieten. Met meer dan zestig standaard en optionele veiligheidsvoorzieningen loopt de nieuwe Jeep®Renegade voorop op het gebied van de actieve en passieve veiligheid. Zo beschikt hij als eerste in zijn klasse over waarschuwingssystemen voor een dreigende botsing op een voor- of tegenligger en het onbedoeld verlaten van de rijbaan.

BOEK EEN PROEFRIT

Left Right
Jeep Renegade-Trailhawk
Main vehicle Image
Model shown is for illustrative purpose only

Taxatie

Voer het kenteken en de kilometerstand van uw voertuig in