Jeep en FrankVanemanAutomotive dealer gaan voor traditionele service

Jeep is een merk waar je niet omheen kunt, met een historie van 75 jaar en daarmee een lange traditie. ‘The Godfather’ van veel van de huidige 4x4’s is de oer Jeep, met zijn onverslijtbare techniek en robuuste uitstraling. Van een simpel gebouwde no-nonsense terreinwagen groeide het merk uit naar een aanbieder van meer luxe modellen met aansprekende namen zoals: Renegade, (Grand) Cherokee, Wrangler, Commander, Patriot en Compass. Namen die de Amerikaanse afkomst niet verloochenen en passen bij de modellen. Ooit was Jeep ook een van de stamvaders van de nu zeer populaire SUV’s. Een historie om trots op te zijn en te koesteren.

Iets waar FrankVanemanAutomotive zich graag voor inzet. Zoals bekend maakt het merk Jeep sinds 2014 deel uit van het wereldwijde FCA, Fiat Chrysler Automobiles. Een merkencombinatie waar FrankVanemanAutomotive met de merken Fiat, Alfa-Romeo en Fiat Professional al sinds de start erkend dealer van is. In de slipstream daarvan start het bedrijf, met vestigingen in Amsterdam en Hoofddorp, nu ook service-afdelingen voor Jeep.

Technici Sader en Sander, met een lange staat van dienst binnen de automotivewereld hebben de benodigde cursussen gevolgd om probleemloos aan ieder Jeep-model te kunnen en mogen werken. Als FCA dealerbedrijf heeft FrankVanemanAutomotive daarbij toegang tot alle relevante technische informatie, originele onderdelen plus garantiemogelijkheden en biedt vaste, scherpe tarieven. Daarmee zijn ze voor de Jeep-eigenaar het juiste aanspreekpunt op het gebied van service en herstel.

Teun en Edwin zijn in Amsterdam en Hoofddorp de aanspreekpunten voor de After Sales, Alex verzorgt de juiste onderdelen en Rogier de planning van het onderhoud. Passend bij deze ontwikkeling beschikt het dealerbedrijf voor Groot-Amsterdam en Haarlemmermeer inmiddels ook over de nodige interessante occasions van het vermaarde merk Jeep. Compleet uitgevoerde auto’s met een scherpe prijs en een heldere garantie voor jarenlang zorgeloos autoplezier.