Home - KIA

Kia EV6 elektrisch in het blauw staat in de showroom

Beleef Kia bij Vaneman

In onze vestigingen in Amsterdam en Hoofddorp zijn we trotse dealer van Kia. Kia is één van de meest succesvolle merken in Nederland, een stabiele factor in de top-5 van bestverkopende auto's en het enige merk dat 7 jaar garantie durft te geven. 

Wij zien de wereld van mobiliteit veranderen. De vraag naar duurzame mobiliteitsoplossingen groeit en er is behoefte aan innovatie en flexibiliteit. Kia begrijpt dit. Daarom zijn we trots dat onze Kia-familie nog elke dag groeit. Welkom bij Vaneman! 

Afbeelding offertemap

Wegrijden met een lach

Wij zijn een familiebedrijf en heel trots op ons team, die elkaar iedere dag stimuleren om beter te worden. Samen maken wij het verschil en het is onze ambitie dat iedereen bij ons wegrijdt met een lach!

Ons team leeft, eet en ademt Kia! Allemaal zijn we liefhebbers en gemotiveerde specialisten. Door de vele kennis die we in huis hebben op gebied van sales en after sales, is ons bedrijf een trouwe mobiliteitspartner voor u. 

Wij laten ons team doorlopend trainingen volgen in de laatste feiten, technologie en innovatie vanuit Kia Nederland. Kom langs en maak kennis met ons! 

Populaire modellen

Bekijk alle modellen
Image
Kia Picanto Model

Picanto

Rijklaar vanaf
€16.495
Private lease p.m. vanaf
€300
Image
Elektrische Kia EV6 rood

EV6

Rijklaar vanaf
€48.195
Private lease p.m. vanaf
€729
Image
Nieuwe Kia Sportage

Sportage

Rijklaar vanaf
€36.995
Private lease p.m. vanaf
€609
Image
Kia Niro EV

Niro EV

Rijklaar vanaf
€43.795
Private lease p.m. vanaf
€599