Stonic actie

Ontdek de nieuwe, opvallende crossover van Kia: de Kia Stonic. Een opvallende verschijning met zijn stoere looks, uitgebreide stylingopties en dynamische rijeigenschappen. Bewonder hem nu als een van de eersten!

Vanaf € 18.995,-

Private lease vanaf € 309,- per maand

Ontdek de nieuwe, opvallende crossover van Kia: de Kia Stonic. Deze trendy crossover is een opvallende verschijning met zijn stoere looks, uitgebreide stylingopties en dynamische rijeigenschappen . Standaard is de Stonic, net als iedere andere nieuwe Kia, voorzien van 7 jaar garantie. U bent van harte welkom in onze vestigingen in Amsterdam, Hoofddorp en Aalsmeer voor een proefrit. Benieuwd voor welk bedrag u in de nieuwe Kia Stonic rijdt? Laat uw auto alvast online gratis taxeren.

Gratis online taxatie

Private Lease

U hoeft alleen nog te tanken!

De Kia Stonic least u privé vanaf € 309,- per maand. Dit bedrag is op basis van een contract van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard is het mogelijk om te kiezen voor een andere looptijd of kilometrage. Via de online rekenmodule kunt u alvast uw maandbedrag berekenen. Onze verkoopadviseurs helpen u graag bij het samenstellen van een contract dat aan uw wensen voldoet.

Bereken mijn maandbedrag


Proefrijden in de Kia Stonic? Vul dit contactformulier in en probeer als eerste de nieuwe Kia uit.

Taxatie

Voer het kenteken en de kilometerstand van uw voertuig in