Elektrisch laden

Ons eigen laadplein

Wij zijn gek op elektrisch rijden. Elektrisch rijden wordt steeds populairder en is de toekomst van duurzame mobiliteit. Deze innovatieve manier van autorijden vraagt om een nieuwe manier van rijden en laden! Want wat als u net dat beetje extra kunt gebruiken?

Bij onze vestiging in Amsterdam hebben we hier flink in geïnvesteerd . We zijn daarom trots dat we kunnen zeggen een heus laadplein te hebben met meerdere wallboxen en drie snellaadkasten. U bent van harte welkom om uw elektrische auto in de pluggen en uw eigen 'accu' bij ons op te laden met een kop heerlijke koffie. Oók als u geen klant bij ons bent.

Alles om u mobiel te houden. Daarom Vaneman

Wallbox met laadstekkers

Wallboxen

Hier kunt u zowel 1- als 3 fasen laden. Parkeer uw EV op de groene vlakken, steek de stekker in uw auto, swipe uw laadpas langs de wallbox en wacht in onze gezellige koffiecorner tot uw accu voldoende is opgeladen. Onze wallboxen hebben de maximale laadsnelheid.

Snellader Kia Amsterdam snelladen elektrische auto

Snellaadkasten

Ons laadplein is voorzien van twee 150kWh-laadkasten. Handig, zeker als u wat krapper in de tijd zit. De accu van uw elektrische auto laadt snel weer op, en ondertussen bent u van harte welkom voor een kop heerlijke koffie. Daarom Vaneman!

Onze laadoplossingen

Natuurlijk wilt u uw elektrische auto zo snel mogelijk aan de laadpaal hebben! Onze specialisten op gebied van elektrisch rijden helpen u graag verder. Onderstaande laadpalen kunnen wij u altijd tegen een scherp tarief aanbieden. Meer weten? Neem contact met ons op!

Mennekes Amtron laadpaal voor thuis

Mennekes Amtron Compact

De ideale, compacte Mennekes laadpaal voor thuis, zelfs in een krappe garage of onder een carport. Met een maximaal laadvermogen van 11 kW.

Alfen Eve Single S laadpaal met Kia e-Niro

Alfen Eve Single S-line

Het ideale enkele oplaadcontact met compacte behuizing en slimme functies voor thuisgebruik.

Alfen Eve Single Proline laadpaal met stekker

Alfen Eve Single Pro-line

Compact, enkel oplaadcontact met RFID-lezer en andere geavanceerde slimme functies. Perfect geschikt voor zakelijk en thuis gebruik.

.

Kia EV6 aan snellader