Keurmerk Private Lease

Wat is het Keurmerk Private Lease?

Vaneman Private Lease is een label van FrankVanemanAutomotive en is officieel merkdealer van Kia. Onze aanbiedingen worden altijd aangeboden met de zekerheden van het Keurmerk Private Lease. Het keurmerk is onderdeel van Stichting Keurmerk Private Lease dat in samenwerking met de Consumentenbond tot stand is gekomen. De stichting is onafhankelijk en dus niet gebonden aan een leasemaatschappij. Het Keurmerk Private Lease is daarom hét kwaliteitskeurmerk om betrouwbaar een private leasecontract af te sluiten.

Eerlijke voorwaarden
Compleet product
Service bill
Bescherming tegen te hoge financiële lasten
14 dagen bedenktijd
Zekerheid bij klachten

Wat zijn de voordelen van het keurmerk Private Lease?

Met het Keurmerk Private Lease bent u verzekerd van de volgende zekerheden:

1. Eerlijke voorwaarden
Dit geeft u de garantie dat onze voorwaarden eerlijk tot stand zijn gekomen volgens de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease en de Consumentenbond.

2. Compleet product
Hierdoor weet u wat is inbegrepen in de leaseprijs en komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Lees meer over de kosten van private lease.

3. Bescherming tegen te hoge financiële lasten
We gaan samen kijken hoeveel u wilt en kunt betalen. Zo hebt u de zekerheid dat u het maandelijkse leasebedrag kunt betalen.

4. 14 dagen bedenktijd
Op ieder leasecontract krijgt u 14 dagen wettelijke bedenktijd. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u tevreden bent met uw keuze.

5. Zekerheid bij klachten
Is er een klacht of onenigheid? Dan kunt u erop rekenen dat dit wordt opgelost door een onafhankelijke geschillencommissie.

Keurmerk Private Lease

Wat doet het Keurmerk Private Lease voor mij?

Stichting Keurmerk Private Lease heeft algemene voorwaarden opgesteld die u zekerheid en bescherming bieden. Alle leasemaatschappijen die zijn aangesloten bij Stichting Keurmerk Private Lease zijn verplicht zich aan deze voorwaarden te houden. Het keurmerk bepaalt bijvoorbeeld dat uw maandelijkse leasebedrag tussentijds niet mag worden verhoogd, dat eventuele kosten bij schade niet hoger kunnen uitvallen dan uw eigen bijdrage en dat u bij het afsluiten van een contract een bedenktijd hebt van 14 dagen. Het keurmerk bepaalt verder de regels rondom het inleveren van de leaseauto en het voortijdig opzeggen van het leasecontract. Lees er meer over op de website van Stichting Keurmerk Private Lease.