Operational lease

Een leasecontract voor een vast bedrag per maand?

Voor veel ondernemingen is een leaseauto zakelijk gezien onmisbaar. Want terwijl u veel kilometers maakt, wilt u natuurlijk ook professionaliteit uitstralen! Als u een auto zakelijk wilt leasen kan dat onder meer via Vaneman Operational lease. 

Zakenman in auto draait aan de radio

Hoe werkt het?

Een auto leasen via operational lease betekent dat u een vast bedrag per maand betaalt aan een leasemaatschappij. In ruil daarvoor kiest u een leaseauto naar keuze uit. In de meeste gevallen zijn alle kosten gedekt in het maandelijkse bedrag, behalve de brandstof. Makkelijk, want zo weet u altijd waar u aan toe bent. Vergelijk het maar eens met een huurauto; wel de lusten, niet de lasten. De auto blijft namelijk steeds het eigendom van de leasemaatschappij.

Geen grote investering voor een nieuwe auto
Een professionele indruk
De auto is geen kostenpost op uw balans
Service bill
Overzichtelijk door een vast maandbedrag
Geen onverwachte onderhouds- verzekerings- of reparatiekosten
Inclusief schadeafhandeling, pechhulp en vervangend vervoer
Tevreden zakenman achter computer leunt achterover in zijn stoel

Ontzorging voor u als ondernemer

Operational lease is vooral geschikt voor ondernemingen die 'geen last' willen hebben van een bedrijfsauto, maar er juist in optima forma van willen genieten. Veel grote ondernemingen en mkb’ers kiezen voor deze leasevorm, omdat de leasemaatschappij de investering op zich neemt. Maar ook voor ZZP'ers kan deze leasevorm interessant zijn! Bij operational lease wordt alles direct goed geregeld voor een vast bedrag per maand. De kosten zijn overzichtelijk; u kunt er gemakkelijk rekening mee houden in uw budget. En loopt de leaseperiode af? Dan levert u de auto gewoon weer in. Een leasevorm die compleet ontzorgt!