Kia Carens | Frank Vaneman Automotive

Kia Carens

Bij de Kia Carens worden ruimte, nieuwste technologieën en veiligheid allemaal gecombineerd in één MVP. De Carens biedt standaard ruimte aan 7 personen of aan 1.600 liter laadruimte. Voor zowel een nieuwe als gebruikte Kia Carens kunt u in onze Kia vestigingen in Amsterdam en Hoofddorp terecht.

KIA CARENS UITVOERINGEN

De Kia Carens is verkrijgbaar in drie uitvoeringen. Bekijk en vergelijk de uitvoeringen en kies de uitvoering die bij u past. De ComfortLine is het instapmodel en is er al vanaf € 26.360. De meest uitgebreide uitvoering is de ExectiveLine Automaat v.a. € 41.260. Elke uitvoering kan middels keuze uit transmissie, accessoires en kleur geheel aangepast worden naar uw eisen en wensen.

Bekijk alvast onze actuele voorraad van de Kia Carens online.

Plan uw proefrit

kia carens comfortline amsterdam 5-derus

Interieur Carens

Aan de binnenkant is bij de Carens gekozen voor kwalitatieve materialen van het interieur. De binnenkant is zo ergonomisch ontworpen waarbij de gefocus ligt op het comfort van de bestuurder met intuïtieve vingertopbediening van verschillende geavanceerde functies.

Er is aan alles gedacht bij de Carens. Voor uw comfort en gemak zijn de buitenste stoelen op de tweede rij uitgerust met een inloopfunctie. Zo kunnen alle zeven inzittende comfortabel plaatsnemn in de auto. Ook biedt de Caren de mogelijkheid tot inklappen van stoelen wat zorgt voor optimale zitflexibiliteit en maximale bagageruimte.

Exterieur Carens

De Kia Carens wordt gekenmerkt door prachtig ontworpen details. De voor Kia kenmerkende tiger-nose grille komt ook op de Carens terug. het gebied van veiligheid heeft de Kia Carens de maximale score van 5 sterren behaald. Dit onderzoek is uitgevoerd door het veiligheidsinstituut Euro NCAP. De Carens scoorde vooral op bescherming van de inzittenden, veiligheidsvoorzieningen en bescherming van voetgangers.

Kia Carens Motoren

Bij de Kia Carens kunt u kiezen uit een 3 tal motoren. Zowel de 1.6 GDi met 135 pk als de 2.0 GDi met 166 pk rijden op benzine. Kiest u voor de 2.0 GDi met 166 pk, dan heeft u ook de keuze tussen een handgeschakelde of een automatische versnellingsbak. De Carens is ook als DynamicLine inclusief dieselmotor leverbaar. De auto beschikt dan over een 1.7 CRDI motor met 115 pk.

Contact met Vaneman Kia

Voldoet de Kia Carens aan al uw wensen? Vraag dan online een inruilvoorstel aan. Glenn, Nick en Gino werken graag een scherp voorstel voor u uit of vertellen u meer over de Kia Carens. Voor meer informatie bent u welkom in de Kia showrooms van VanemanKia in Amsterdam, Hoofddorp en Aalsmeer. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het telefoonnummer 020-5672033.

Maak Een Afspraak

Ruime Kia Carens
Left Right
Kia Carens
Main vehicle Image
Model shown is for illustrative purpose only

Taxatie

Voer het kenteken en de kilometerstand van uw voertuig in