Kia Ceed SW

Rijklaar vanaf
€29.995
Private lease p.m. vanaf
€494

Ontdek de Kia Ceed Sportswagon

Extra ruimte, extra vrijheid: dat is de Kia Ceed Sportswagon! Deze auto is helemaal ontworpen rondom u als bestuurder. Een auto met een design om van te smullen, zonder daarbij het praktisch nut uit het oog te verliezen. De riante kofferbak geeft u eindeloze mogelijkheden! Neem mee wat u wilt. Rijden maar! 

Kia Ceed SW kofferbak

Alle ruimte

Maar liefst 625 liter bagageruimte! In de opbergvakken houd je losse items op hun plek en door de flexibel neerklapbare achterbank neem je ècht alles mee. 

Kia Ceed SW plug-in hybrid

Plug-in Hybrid

De Plug-in Hybrid laad je makkelijk op, thuis of onderweg. De accu vult zich in drie uur tot 100% en biedt 50 km elektrisch rijbereik! Genoeg voor een dag rijden.

Kia Ceed SW digitaal instrumentarium

Digitaal instrumentarium

Een nieuw, 12.3” groot interactief digitaal cluster met de hoogste resolutie en duidelijke graphics. Zet de Ceed Sportswagon in Sport en zie hoe het beeld verandert.

Kia Ceed SW plug-in

Stel de Kia Ceed SW zelf samen

Gaat u voor de SW GT-Line? De GT-PlusLine? De DynamicLine? Neemt u de Plug-in Hybrid? Welke u ook kiest: als u behoefte hebt aan extra ruimte is dit de auto voor u. Een riante bagagecapaciteit en atletisch ontwerp. Van dual zone climate control en draadloze oplader tot elektronisch bedienbare handrem en stuurwielverwarming: u kunt de Ceed Sportswagon bestellen zoals u ‘m het liefste ziet. 

Kia Ceed SW ruimte

Ruimte voor al uw spullen

De lat ligt hoger dan ooit. De Ceed Sportswagon heeft karakter, dynamiek, veelzijdigheid en rijplezier in iedere uitvoering! Net zo zelfverzekerd als uzelf grijpt hij direct de aandacht door de technische snufjes en de sportieve looks. Met de optionele in drie delen neerklapbare achterbank kunt u de bagageruimte en zitruimte indelen zoals u dat wilt. De Kia Ceed Sportswagon. In alle opzichten een volwassen auto!

De Kia Ceed Sportswagon in beeld

Onze review van de Kia Ceed SW

Ik heb een prachtig gezin; dat maakt voor mij dat de Ceed Sportswagon een ideale auto is! Alle ruimte voor het gezin, maar óók een auto waar je alleen in gezien wil worden!
Marcel Maat, Service Adviseur
Marcel Maat

Kia Ceed SW Occasions

Op nieuwe auto's hebben we tegenwoordig te maken met een levertijd. En dat is nu juist het grote voordeel van occasions; u kunt ze vrijwel direct rijden! Daarnaast hebben wij alleen jong gebruikte, dealeronderhouden auto's waarvan u nog jarenlang plezier van kunt hebben. Kom langs bij ons in de showroom of kijk hieronder voor een greep uit de Kia Top Selectie.

De pagina is niet gevonden

Bekijk het actuele aanbod of neem contact met ons op.