Kia-Ceed-SW-PHEV-header

Ceed SW Plug-in Hybrid

Rijklaar vanaf
€36.195
Private lease p.m. vanaf
€614

Ontdek de Ceed SW PHEV

Ruimte zat, veiligheid staat hoog in het vaandel én een volledig elektrisch rijbereik tot 50 kilometer! Een overstap maken naar elektrisch rijden wordt zo wel heel aantrekkelijk. De nieuwe Ceed Sportswagon Plug-in Hybrid staat nu bij ons in de showroom.

 

Kia Ceed SW PHEV Voorkant

Mooi en efficiënt

De Ceed Sportswagon Plug-in Hybrid heeft zeer sportieve genen. Kijk maar naar het uitgesproken design met de krachtige 3D-gevormde tiger nose grille en de full-LED koplampen met LED-dagrijverlichting. LED verbruikt minder energie dan andere verlichting, ideaal dus voor elektrisch rijden, want zo komt u verder!

Ceed SW PHEV interieur

Slimme technologie

Het comfortabele en logische interieur verrast u meteen met allerlei slimme technologie. Het nieuwe navigatiesysteem kunt u tot in het kleinste detail aanpassen en instellen naar uw eigen smaak. Met de split-screen functie kunt u drie verschillende programma’s tegelijk tegelijk inzien. En het toont de energiestromen, de accustatus en andere informatie over het Plug-in Hybrid systeem. Handig om in de gaten te houden!

Kia Ceed SW PHEV overzicht

Vooruitstrevend

Zodra je de Ceed Sportswagon Plug-in Hybrid ziet, weet u het meteen: dit is het beste van twee werelden. Elektrisch rijden én geen range anxiety! Een unieke combinatie van stijl, ruimte en veelzijdigheid. Een elegante stationwagen met de power, dynamiek en pure efficiency van elektro-hybride. Wat een auto.

Kia Ceed SW PHEV aan de stekker

Stel 'm zelf samen

12 verschillende hippe kleuren, meerdere type velgen, de Kia Ceed Sportswagon PHEV kunt u naar eigen smaak samenstellen. Gaat u voor flashy of ingetogen? Wat u ook kiest, u zit goed met deze plug-in hybride. Een zee van ruimte, een knappe verschijning en met 50 kilometer volledig elektrisch rijbereik komt u meestal prima uit in de dagelijke ritten.

Ceed SW PHEV oranje achterkant zijkant

De laatste snufjes

De nieuwe Kia Ceed Sportswagon biedt veel meer dan alleen ruimte voor alle inzittenden. Ook qua laadvolume staat hij aan de top in zijn segment. Al die handige bagageruimte is bovendien heel praktisch te benutten, dankzij onder meer one-touch omklappen van de achterbank, slim ingedeelde extra opbergvakken en de ideale gadget: een achterklep die handsfree opent. Zodra je met de Smart Key op zak achter de achterklep van de Ceed Sportswagon gaat staan, gaat deze automatisch langzaam open. De Ceed Sportswagon zit boordevol slimme ideeën.

 

De Ceed Sportswagon PHEV in beeld

Dit rijdt heel relaxed. Voldoende elektriciteit voor de dagelijkse ritten! En je komt nooit stil te staan, want de verbrandingsmotor neemt het over.
Jordi Tammer, verkoopadviseur
Jordi Tammer