Kia Ceed voorkant

Rijklaar vanaf
€26.895
Private lease p.m. vanaf
€474

Ontdek de Kia Ceed

Het beste halen uit elke trip: dat is de Kia Ceed! Deze auto is helemaal ontworpen rondom u als bestuurder. Dat zorgt voor een perfecte controle en de bediening van de auto gaat zeer gemakkelijk. U weet meteen waar alles zit! Gewoon, op intuïtie. Rijden maar!

Kia Ceed stuur en dashboard

Digitaal instrumentarium

Een nieuw, 12.3” groot interactief digitaal cluster met de hoogste resolutie en duidelijke graphics. Zet de Ceed in Sport en zie hoe het beeld verandert.

Kia Ceed parkeren

Eenvoudig parkeren

Perfect zich naar achteren dankzij de compacte camera. In combinatie met de parkeersensoren weet u precies hoeveel ruimte u nog hebt! 

Kia Ceed snelweg

Veiligheid

Met actieve veiligheidssystemen als Autonome Noodremassistentie, Adaptive Cruise Control en dodehoekassistentie is iedere rit een ervaring van veiligheid.

Kia Ceed GT

Stel de Kia Ceed zelf samen

Van dual zone climate control en draadloze oplader tot elektronisch bedienbare handrem en stuurwielverwarming: u kunt de Ceed bestellen zoals u ‘m het liefste ziet. Met de keuze uit vijf verschillende soorten interieuruitvoering, automaat of handgeschakeld, zeven verschillende soorten velgen en twaalf lakkleuren wordt uw Ceed uw tweede thuis.

Kia Ceed voorkant

Puur plezier. Puur leven. Puur genieten.

De lat ligt hoger dan ooit. De Ceed heeft karakter, dynamiek en rijplezier in iedere uitvoering! Net zo zelfverzekerd als uzelf grijpt hij direct de aandacht door de technische snufjes en de gelikte vormgeving. Dankzij de aangepaste formaten is de Ceed ook nog eens één van de beste op gebied van interieurruimte. De Kia Ceed. In alle opzichten een volwassen auto!

De Kia Ceed in beeld

De eerste in de Ceed-family en een echte rijdersauto. Al bij het instappen ervaar je de kwaliteit van Kia!
Nick Wijsman, Kia Brand Manager
Nick Wijsman

Kia Ceed occasions

Bent u op zoek naar een Kia Ceed uit bijvoorbeeld 2019 of 2020? Een automaat of handgeschakeld? We hebben altijd een ruime voorraad gebruikte Ceed's. Onderwerpt u er eentje aan de test? Bekijk hieronder een greep uit onze Kia Top Selectie!

Dit voertuig is helaas niet meer beschikbaar…

Bekijk het actuele aanbod of neem contact met ons op.


Bekijk het actuele aanbod