Kia e-Soul

e-Soul

Rijklaar vanaf
€37.295
Private lease p.m. vanaf
€614

Ontdek de Kia e-Soul

Alle hightech snufjes aan boord zullen u keer op keer verrassen. Met het laatste op gebied van technologie en connectiviteit, level 2 autonoom rijden, de luxe opties en de automaat transmissie komt u veilig en ontspannen aan. Uitgerust voor nog een rit! 

Kia e-Soul head up display

Head-up display

Beide ogen op de weg dankzij het head-up display. Hierop verschijnt de belangrijkste rij-informatie zoals de snelheid, de navigatie-instructies en veiligheidsiconen. 

Kia e-Soul interieur

Technologie en Connectiviteit

Zo veel tech aan boord, hij blijft verrassen! Via het 10.25” multimediasysteem bedient u alles. Natuurlijk in combinatie met de UVO Connect App. 

Kia e-Soul stuur

Slim regenereren

Met de flippers aan het stuurwiel levert u zelf remenergie terug aan de accu. Zo komt u èxtra ver. Zodra u het stroompedaal loslaat, remt de auto vanzelf af.

Kia e-Soul voorkant

Stel ‘m zelf samen

Uniek. Onweerstaanbaar. Spannend! Allemaal zaken die op de Kia e-Soul van toepassing zijn. Configureer de e-Soul naar eigen smaak met 7 schitterende lakkleuren, two-tone uitvoeringen en dikke velgen! Uw persoonlijkheid is net zo belangrijk als de persoonlijkheid van uw auto; de speciale mood lighting binnenin volgt de sfeer van de muziek die u afspeelt. Maak van de e-Soul úw e-Soul!

Kia e-Soul accu

Uitgesproken anders

Geen benzinelucht meer tijdens het tanken, nooit meer olie bijvullen. Geen lawaaiige motor en nul emissie! Het enige geluid dat u hoort komt uit de Harman/Kardon-speakers. Met het 64 kWh-accupakket komt u 452 elektrische kilometers ver! In alle rust. In alle luxe. Met 7 jaar garantie. 

De e-Soul in beeld

Ten opzichte van zijn voorganger is 't een heel andere auto geworden. Ik vind de mood lighting vooral erg leuk: 's avonds is het net een rijdende discotheek!
Ramon Hogenhout, Verkoopadviseur
Ramon Hogenhout