Kia EV6 op de Zuidas header

EV6

Rijklaar vanaf
€49.995
Private lease p.m. vanaf
€684

Ontdek de Kia EV6

Het nieuwe, volledig elektrische vlaggenschip van Kia: de EV6. Een actieradius van 528 volledig elektrische kilometers, laden van 10% naar 80% is slechts 18 minuten en een indrukwekkende uitstraling Een excentriek exterieur, een luxueus interieur en indrukwekkende prestaties, dat is waar dit nieuwe model voor staat. Een bron van inspiratie bij iedere rit! 

Kia EV6 curved screen

Twee 12.3” curved displays

De licht gebogen displays bieden u overzichtelijk alle belangrijke info en functies over de auto. De bediening gaat, zoals we gewend zijn van Kia, via een intuïtieve menustructuur die zich makkelijk laat volgen.

EV6 stoel

Duurzame materialen

De comfortabele stoelbekleding in de EV6 is past helemaal bij het groene rijden. De bekleding is gemaakt van maar liefst 110 gerecyclede PET-flessen of van kwalitatief hoogwaardig vegan kunstleder.

Kia EV6 Head-Up Display

Augmented Reality HUD

Het nieuwe Augmented Reality Head-Up Display begeleidt u op een virtuele weg naar uw eindbestemming. Het nieuwste van het nieuwste! Alles is zichtbaar, zonder dat u uw ogen van de weg hoeft te halen. 

Frank-bij-EV6-op-de-Zuidas

Stel de Kia EV6 zelf samen

De EV6 is de eerste volledig elektrische auto van Kia op het gloednieuwe Electric-Global Modular Platform (E-GMP). De lange wielbasis van 2,9 meter zorgt voor ruimte en flexibiliteit in het interieur. Dus meer ruimte voor u, uw passagiers en alles wat u mee wilt nemen! De Kia EV6 is standaard al zeer rijk uitgerust. Maar er blijft wat te kiezen: gaat u voor het 58 kWh of het 77.4 kWh accupakket? En wordt het een achterwielaangedreven of toch de vierwielaangedreven versie? Welke kleur kiest u uit en gaat u voor EV6 Plus of een GT-Line? Stel de auto volledig naar uw wensen samen! Zo rijdt u straks rond in een elektrische topper, helemaal naar uw wens. Dat mag u van Vaneman-Kia verwachten. 

Kia EV6 black edition

Nu bij Vaneman. De Kia EV6 Black Edition.

De Kia EV6 is al een verschijning op zich. Toch hebben wij, als autofanaten, de EV6 nog chiquer en stoerder gemaakt door ons bekende Black Pakket toe te voegen.

Ons Black Pakket is toepasbaar op alle kleuren en varianten van de Kia EV6, en u kunt zelf kiezen wat u wenst. Wilt u bijvoorbeeld een Black Edition met chrome delete, maar zonder aangepaste velgen? Dan betaalt u € 1.250,- extra. Een aangepaste versie met de 20” grote zwarte velgen komt neer op € 3.750,- extra. Een aantrekkelijke optie wanneer u écht iets bijzonders wilt rijden!

De Kia EV6 in beeld